Forum » Loža » Kaj je narobe z EMAIL.SI
Kaj je narobe z EMAIL.SI
Shershen ::
ja kaj ja narobe ?
meni pošto sicer pošila, ampak dobim takoj nazaj mailo da naslovnik ne obstaja.
mislim na sem nekje prebral da je treba najprej pogledati če maš kaj nove pošte in šele nato poslati pošto...uporabljam outlook 5.0 in ima ti dve zadevi ločeni (najprej pošle in nato pogleda za novo). Sicer nevem če je to problem, ampak po moje nebi smel biti, saj je v nastavitvah za SMTP server pravtako naštiman username in password
a je kdo probal kontaktirati postmaster@email.si ? jaz sem napisal en doooolg e-mail pa nisem nič nazaj dobil ...
meni pošto sicer pošila, ampak dobim takoj nazaj mailo da naslovnik ne obstaja.
mislim na sem nekje prebral da je treba najprej pogledati če maš kaj nove pošte in šele nato poslati pošto...uporabljam outlook 5.0 in ima ti dve zadevi ločeni (najprej pošle in nato pogleda za novo). Sicer nevem če je to problem, ampak po moje nebi smel biti, saj je v nastavitvah za SMTP server pravtako naštiman username in password
a je kdo probal kontaktirati postmaster@email.si ? jaz sem napisal en doooolg e-mail pa nisem nič nazaj dobil ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri pošiljanu z Qutlook ExpressomOddelek: Programska oprema | 2654 (2584) | BikeFan |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13504 (10981) | Bakunin |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17895 (14577) | the_unborn |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17208 (17208) | Bakunin |
» | Server email.siOddelek: Omrežja in internet | 3218 (3046) | Gh0st |