» »

Mass Effect 3

Mass Effect 3

««
3 / 14
»»

Berserker ::

fireX88 ::

Izi ::

Če gre za najhujšo Deluxe izdajo 70 EUR ni nič posebnega. Poglej na primer Skyrim, kjer je podobna izdaja stala 150 EUR.
Normalno prednaročilo je 50 EUR, pa bo cena verjetno še padlo, saj je do izida še kar precej časa. Zaenkrat še ni treba hiteti z prednaročili.

def0r ::

Ja samo to je digital. Ne retail.

ahac ::

Vseeno dobiš zraven dost (digitalnih) stvari, ki jih pri navadni verziji ne.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Izi ::

Ja, na primer robotskega pasjega prijatelja, ki te zvesto spremlja in ti dela družbo, ko se sprehajaš po krovu svoje ladje Normandy :))
Pa posebno N7 haljo narejeno posebej za poveljnika Sheparda, za vsakdanje sprehajanje po Normandy 8-)
in seveda posebne obleke prav za vsakega soborca.
Pa še komplet muziko iz igre, katero lahko potem poslušaš cele dneve v avtu in preko slušalk na svojem telefonu.

kmetek ::

Ne pozabiti na "Šepard" trenirko ganz nova sa Bosne ;((

fireX88 ::

kmetek je izjavil:

Ne pozabiti na "Šepard" trenirko ganz nova sa Bosne ;((


rofelkopter :))

Izi ::

Glede na tale Twitter bomo še pred izidom igre dobili demo. Več informacij sledi.

69charger ::

Nevem kaj je z tisto oblubljeno beto,jaz sem zraven BF3 dobil kupon za ME3 beta pa nič ni...
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

ahac ::

Izi je izjavil:

Glede na tale Twitter bomo še pred izidom igre dobili demo. Več informacij sledi.


Also:
Play the Kingdoms of Amalur: Reckoning™ and Mass Effect 3 demos to unlock exclusive items for both games
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

lopov ::

OFFER EXPIRES [3.17.12].


Torej pred marcem/aprilom ne bo igre.

Izi ::

lopov je izjavil:

Torej pred marcem/aprilom ne bo igre.
Slabo spremljaš sceno. Je že kar nekaj časa podan uradni datum izida in sicer 6. marec 2012.
Še slabih 8 tednov do izida.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

lopov ::

Maš prav, sploh ne spremljam, si mi pa polepšal dan -- komaj čakam :)

Izi ::

ker vidim, da na tem forumu kar precej igralcev naročuje igre preko Steama, je dobro omeniti, da Mass Effect 3 ne bo naprodaj preko Steama.
Igra bo tekla izključno samo preko Origina, ki ga ima čez Electronic Arts.
Zadeva deluje na enak princip kot Steam. Ne glede ali igro naročiš in downloadaš preko Origina ali jo fizično kupiš v trgovini vedno bo treba imeti naložen Origin client in tam seveda registracijo.
Je pa Origin bolj dodelan in uporabniško prijazen kot Steam. Bistvena razlika je, da Originov client ne teče ves čas v ozadju kot Steamov in menda povzroča manj problemov kot Steam.
Mass Effect se bo samo enkrat in sicer po inštalaciji ob registraciji povezal na Origin in potem menda nikoli več ob igranju single player. Ob igranju multiplayer bo seveda treba biti ves čas povezan na Origin.
Mass Effect 3 ne bo imel omejenih števil namestitve, kar pomeni, da ga boš lahko namestil na vse svoje računalnike.

OmegaBlue ::

Predvidevam, da se origina še dotaknil nisi s palco. Origin se odkrito povedano lahko skrije proti steam. Vmesnik je grozen, težave so dokaj konstantne s sesuvanjem, težave pri prenosu patchev za igre, "začasno" nesprejemanje "#!$%&" v geslih, brcanje iz igre in zapiranje ko stvar izgubi povezavo z EA serverji... to je samo vse kar se je meni zgodilo, težave ostalih so še bolj zanimive.

Plus to da se zadeva naserje na sistem tudi, če imaš fizično kopijo igre.

Uglavnem origin je daleč od uporabniške izkušnje na steam.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

ZaphodBB ::

Kot uporabnik obeh se strinjam z OmegaBlue.

Origin je poceni ripoff Steama, EA je pač videl da Steam model deluje in so v dobri stari maniri naredili (poceni) klon.

Tako kot je imel Steam svoje porodne težave jih ima Origin tudi. S tem da Valve je z gradnjo Steama želel izboljšati uporabniško izkušnjo, EA pa želi predvsem bajno zaslužit.

Tako se Origin neprestano sesuva (in mislim, da EAju izboljšave niso prioriteta), poleg tega je Origin DRM model precej slabši od Steam, pri Steam recimo ne rabiš biti online, če želiš igrat...

Tako, da Izi ne preveč reklame delat, ker se smešiš.

Gizm0 ::

Izi je izjavil:


Je pa Origin bolj dodelan in uporabniško prijazen kot Steam. Bistvena razlika je, da Originov client ne teče ves čas v ozadju kot Steamov in menda povzroča manj problemov kot Steam.

Vsak, ki je dejansko poskusil uporabljati Origin, ne bo nikoli dal izjave, da je bolj uporabniško prijazen od Steama. Origin pa mora prav tako kot Steam ves čas laufati v ozadju, ko igraš igro.

Glede na to, da po vseh teh mesecih še vedno niso popravili tistega opozorila "Origin is still running", ko ga spustiš v tray, dvomim, da bodo v bližnji prihodnosti uspeli izboljšati program oz. popraviti še bolj resne buge. Sploh je to nadležno, če igro zaženeš predno greš v origin (origin se bo avtomatsko zagnal), bo potem origin pozabil tvoje geslo ob naslednji prijavi...

edit: vidim, da sta me že 2 prehitela z razlago, kako "odličen" je origin ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gizm0 ()

ahac ::

S tem da Valve je z gradnjo Steama želel izboljšati uporabniško izkušnjo, EA pa želi predvsem bajno zaslužit.

EA je že prej imel EA downloader (z dost več omejitvami kot jih ima Origin), v skoraj vsaki igri (tudi tistih kupljenih na Steamu) si se znotraj igre logiral z EA username, ampak vsaka je imela svojo friend listo, DLC si kupoval preko čisto ločenih strani, vsaka igra je imela svoj DRM in treba je bilo imet DVD v kišti, ...
Zdaj vse to opravlja Origin. Glede tega je to kar fajn napredek pri uporabniški izkušnji.

Res je, da Origin orenk zaostaja za Steamom, ampak tolk kot folk pljuva po njem si pa res ne zasluži.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Izi ::

Ne delam nobene reklame 8-O, samo obveščam, da bo Mass Effect 3 hočeš ali nočeš samo za Origin.

Uporabniško izkušnjo pa sem povzel po nekaj večjih igričarskih forumih, kjer so uporabniki bolj navdušeni nad Originom kot nad Steamom. To leti samo na igranje single player iger. Sam ne morem soditi, ker Origina še nisem probal, Steam pa se mi osebno zdi nasilen in nič kaj uporaben. Če se le da kupim igro, ki deluje brez Steama.

Zagotovo pa vem, da se med igranjem single player iger le te na Origin sploh ne povezujejo niti client ne teže v ozadju. Tako da če je še tako slab in bugast client, ne more delati prav nobenih problemov, ker ga med igranjem sploh ni. Medtem ko Steam vedno preverja originalnost in mora tudi vedno teči v ozadju čeprav igraš single player igro. Za single player igre ni nobenega dvoma, da je Origin boljši.
Za multiplayer igranje pa nisem gledal kakšno je mnenje uporabnikov, ampak bom vzel na znanje, da je Steam boljši.

Osebno ne igram multiplayer, je popolna neumnost, da morajo to tlačiti v vsako igro. Kaj multiplayer dela v Mass Effect 3 si niti predstavljati ne morem. Za multiplayer so primerne izključno samo MMORPG igre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

ZaphodBB ::



Torej to, da imam na Originu 3 na Steamu pa 20 iger ne šteje nič?

Ok bom tiho in bom prepustil besedo znalcem, ki berejo forume.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZaphodBB ()

Izi ::

Bioware je tisti, ki je zavrnil Steam, ker so na Steamu menda oni kot izdelovalci preveč omejeni. Steam jih kot kaže preveč omejuje glede dostave popravkov, dodatkov in razširitev za Mass Effect 3 (beri, plačljive dodatke ;))
Oni kot kaže želijo direkt komunicirati z igralci in jim po želji dostavljati "download" robo ob vsakem času. Verjetno vsakodnevno, kot je to pri Mass Effect seriji že v navadi.
Jasno, da je v ozadju denar, saj smo pri Mass Effect že vajeni, da je vsak še tako majhen dodatek plačljiv in to preko Steama verjetno ne gre, da imaš vsak čas na razpolago na desetine plačljivih oblek za Sheparda in vse ostale člane posadke, na desetine različnih orožji, seveda plačljivih in raznih dodatnih misij, ki bodo seveda tudi plačljive.

Biowarjeva uradna razlaga, zakaj so zavrnili Steam:
"Steam has adopted a set of restrictive terms of service which limit how developers interact with customers to deliver patches and other downloadable content. We are intent on providing Mass Effect to players with the best possible experience no matter where they purchase or play their game, and are happy to partner with any download service that does not restrict our ability to connect directly with our consumers."

Prevod: "Če si uporabnik kadarkoli med igranjem zaželi rdeče gate z zelenimi pikami za Sheparda, mora imeti možnost, da direkt iz igre to takoj naroči izdelovalcem in ti mu zadevo v najkrajšem možnem času izdelajo in dostavijo seveda za precejšen denar. Steam take direktne komunikacije ne omogoča ozirom ajo noče omogočiti in je zato dobil nogo." :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

ZaphodBB ::

Sej boš dobil Origin, pa se boš divil nad "best user experience possible".

Steamovi pogoji so ostri, ker ščitijo končnega uporabnika. Nategunski EA, pa valjda želi popoln nadzor nad svojimi uporabniki.

Igranje Origin Iger brez delujočega Origina ni možno, zadeva je crap in se iz čistega mira ne želi povezat z EA strežniki, da raznega sesuvanja ne omenjam.

EA igre na Steamu so imele vedno patche in DLC, tako da tale navajanja od EA so en velik BULL.

Ti pa pojdi, pa še kak PR članek objavi. Poleg tega še razkrij kakšna je tvoja povezava z EA (delaš pri Slo distributerju?). Ker tvoja merodajnost, kot samooklicanemu neuporabniku je nična. In ne vem zakaj me prepričuješ kako Origin dela, če ga imam ti pa ne?

p.s.: Ti verjameš vsem javnim objavam in razlagam?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZaphodBB ()

ahac ::

Izi: probaj Origin, preden ga tolk hvališ.

ZaphodBB:
Steamovi pogoji so ostri, ker ščitijo končnega uporabnika.
Ščitijo prvo Valve, ki hoče imet kontrolo nad igrami, ki se prodajajo preko Steama in hoče keš od DLCja.

Nategunski EA, pa valjda želi popoln nadzor nad svojimi uporabniki.
Seriously? Valve ima 10x več nadzora nad svojimi userji, kot EA nad svojimi...

EA igre na Steamu so imele vedno patche in DLC, tako da tale navajanja od EA so en velik BULL.
Seveda. Ampak Steam igre bi dobile patch preko Steama, ostale kopije pa preko drugega sistema. To je butasto. Zakaj bi imel 2 sistema za isto stvar? Isto je z DLCji: če kupiš igro na Steamu moraš DLC na Steamu, če kupiš igro v škatli pa ne moreš DLCja na Steamu. To je butasto.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

ZaphodBB ::

Seriously? Valve ima 10x več nadzora nad svojimi userji, kot EA nad svojimi...


http://www.cinemablend.com/games/EA-Say...
http://www.escapistmagazine.com/forums/...

Steam ne dela takih stvari.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZaphodBB ()

Izi ::

Ja fuck, ljudje božji kaj vendar je z vami? A sploh kdo zna brati?
Tri dni nazaj je Bioware objavil uradno novico, ki sem jo jaz sedaj povzel.
Kaj hudiča bi jaz imel od tega, da bi nekaj hvalil? Meni osebno dol visi kako mislijo igro prodajati.

Gremo od začetka. Novica se glasi:
Mass Effect 3 ne bo na Steamu.

Boli mene kurac kaj je bolje in kaj ne. Tako pač je in s tem se bo pač treba sprijazniti >:D
Če bodo kasneje imeli slabo prodajo se bodo že premislili in zadevo dali na voljo tudi preko Steama.

ahac ::

ZaphodBB je izjavil:

Seriously? Valve ima 10x več nadzora nad svojimi userji, kot EA nad svojimi...


http://www.cinemablend.com/games/EA-Say...


No, če že govorimo o BULL: This is it.

Origin pregleduje disk, ker išče EA igre, da jih lahko doda na seznam tvojih iger. Vse ostalo ignorira in nič ne pošilja EAju.

Steam ne dela takih stvari.
Ja, res je. Steam skenira samo start menu od Windowsov. :))
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

ZaphodBB ::

Ja fuck, ljudje božji kaj vendar je z vami? A sploh kdo zna brati?
Tri dni nazaj je Bioware objavil uradno novico, ki sem jo jaz sedaj povzel.
Kaj hudiča bi jaz imel od tega, da bi nekaj hvalil? Meni osebno dol visi kako mislijo igro prodajati.

Gremo od začetka. Novica se glasi:
Mass Effect 3 ne bo na Steamu.

Boli mene kurac kaj je bolje in kaj ne. Tako pač je in s tem se bo pač treba sprijazniti >:D
Če bodo kasneje imeli slabo prodajo se bodo že premislili in zadevo dali na voljo tudi preko Steama.


Kdo ne zna brati? Ti si začel opletati kako je Origin boljši od Steama. Uporabniki Origina smo ti povedali, da je to Bull.

Zdaj si nas pa napadel, da hočemo ME3 na Steamu, kar ne drži. Zato ker smo dovolj pametni, da vemo da EA ne bo več objavljal iger na Steamu, ker imajo sedaj svoj servis.

-1 Funkcionalno nepismen.

@Ahac: Steam ne skenira mojega diska, ker bi mi sicer moji dragi Win7 to povedali. Ker Originu sem pa moral dovolit, da hodi kjer ga nič ne briga.

ahac ::

ZaphodBB: Ko klikneš "add non Steam game" ti skenira start menu. Sej je res, da je to dost manj kot skenira Origin, ampak namen je pa čisto enak.
To, da Origin pošilja podatke EAju se je pa itak izkazalo za bullshit, ko so ljudje šli dejansko pregledovat traffic, ki ga Origin naredi.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

ZaphodBB ::

Links?

ahac ::

Ne vem linkov na pamet, ampak na redditu so v komentarjih orenk opisal vse kar so ugotovil.

Sicer pa ne rabiš linkov, ker: če bi kdorkoli ugotovil, da Origin dejansko karkoli pošilja, bi tud o tem videl novico na čisto vsaki gamerski strani. Ampak je ni bilo, ker so ugotovil, da nič ne pošilja... o tem pa pač ne moreš napisat tolk kul novice, ki bi dobila 10000 komentarjev...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

Berserker ::

"Za multiplayer so primerne izključno samo MMORPG igre."

Torej izjava nekoga, ki se spozna na gaming sceno ?

Gizm0 ::

Origin ima enako kretenske 1$=1€ cene kot steam. Vsaj na tem področju bi lahko imeli lepo prednost pred steamom, ampak ne...
Pa naj noben slučajno ne misli, da Valve ne more pritisniti na založnika, da bi dal poštene cene...


Te cene in regijske omejitve so največji problem steama, ampak EA je očitno izbral enako pot.

Jakob_X ::

ZaphodBB je izjavil:


EA igre na Steamu so imele vedno patche in DLC, tako da tale navajanja od EA so en velik BULL.


Tole pa ni res. Imam Mass effect 1 & 2 in za nobeno ni nobenega DLCja navoljo na steamu. Pri valveu so spremenil pogoje in zahtevajo da se v primeru da izdajo DLC, ta DLC potem ponuja tudi na steamu. (al pa patch) Torej nic slabega za uporabnika. EAju ti spremenjeni pogoji niso bili vsec, saj hocejo dolocene vsebine samo prek svoje trgovine ponujat. Kakorkoli ze, imam tako ali tako mejo 5eur za spil ki vsebuje DRM. Pa naj bo to origin ali pa steam. Bom pa prek origina cez dve leti ME3 igral za 5eur.

PARTyZAN ::

ahac je izjavil:

Ja, res je. Steam skenira samo start menu od Windowsov. :))


-Opt in
-Anonimno

Origin EULA omogoča privacy breach. To da zaenkrat folk še ni našel "škodljivega" prometa še ne pomeni, da se to ne bo pojavilo v enem izmed naslednjih patchev. Itak si sprejel pogoje.

ahac ::

-Opt in
-Anonimno

Ja, sej to ni problem. Ampak Origin ne pošilja nič več tako, da ne moreš trdit, da je spyware.

Itak si sprejel pogoje.

Itak. Boljš, da ne veš kakšne pogoje si sprejel z raznim drugim softwarom. Če bi vsi delal vse kar si dovolijo z EULA, bi bil Origin še najmanjši problem. Sploh so pa po tistem spremenil EULA.

Sicer pa tudi ni garancije, da ne bo Steam enkrat spremenil EULA in ga boš moral sprejet, če boš želel do svojih iger. Sej... Valvu se pač zaupa, EAju pa ne.
Ampak to, da je Origin spyware je pač laž.

Anyway, pustmo to. ME3 ne bo na Steamu in Portal 2 ne bo na Originu. Oboje sta sistema, ki delata isto in pač nista kompatibilna.

Btw. Origin ima tudi podporo za cloud in ME3 savegames in nastavitve se bodo verjetno uploadal gor.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

Izi ::

Demo pride 14. februarja.

Zahtevan prostor na disku je 15 GB.
V Demo bo vključen singleplayer in multiplayer.
Singleplayer bo dolg približno 1 do 2 uri in bo vseboval začetek in napad Reaperjev na Zemljo in potem še potovanje Sheparda na nek alienski planet, kjer bo prosil za pomoč v vojni z Reaperji.
Multiplayer del pa bo vseboval 2 mapi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Berserker ::

Izi je izjavil:

Demo pride 14. februarja.

Zahtevan prostor na disku je 15 GB.
V Demo bo vključen singleplayer in multiplayer.
Singleplayer bo dolg približno 1 do 2 uri in bo vseboval začetek in napad Reaperjev na Zemljo in potem še potovanje Sheparda na nek alienski planet, kjer bo prosil za pomoč v vojni z Reaperji.
Multiplayer del pa bo vseboval 2 mapi.


15GB za demo ? Verjetno misliš celotno igro.

Izi ::

Berserker je izjavil:

15GB za demo ? Verjetno misliš celotno igro.
Sedaj so popravili na 2,5 GB, dopoldne je pisalo 15 GB.
Link: Mass Effect 3 Demo Release Date and Information
Tukaj imaš celotne specifikacije in katere jezike bo podpiral demo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Gizm0 ::

http://www.direct2drive.co.uk/
Ta vikend imajo akcijo -20% na vse igre, tako da se da dobiti ta špil za 28£.

Izi ::

Izid se nezadržno približuje, zato je čas, da malo začinimo zadevo. Tukaj je spisek najnovejših "dejstev", ki so nekatera močno zanimiva. Sem se potrudil in vse skupaj prevedel v Slovenščino, čeprav moram reči, da tisti, ki dobro ne obvlada enega izmed jezikov, ki so na voljo v igri, nima kaj dosti smisla, da sploh igra, ker so bistvo te igre ravno pogovori in naše odločitve. Vse ostalo je samo kozmetika.

Opozorilo: Mislim, da ni nobenega resnega spoilerja ampak samo zanimivosti, ki ne bodo nikomur pokvarile užitka ob igranju.


Mars:
- Obiskali bomo Mars. Na njem bo Shepard iskal skrivno orožje Protheanov, ki bi lahko pomagalo v boju priti Reaperjem.
- Na Marsu se nam bo pridružila tudi Liara.

Citadela:
- Citadela bo večja kot kdajkoli doslej in na njej bomo našli večino karakterjev iz prvih veh delov.
- Na Citadeli se bo razrešilo veliko nerazrešenih ugank iz prvih dveh delov, med drugim bomo izvedeli tudi za skrivnost Keeperjev.
- Prebivalci Citadele bodo na začetku igre verjeli, da se jih vojna ne tiče in ni njihov problem. Skozi zgodbo se bo njihov odnos drastično spremenil.

Vojna:
- Vojna pomoč, ki jo bomo nabirali bo lahko obsegala celotno floto ali pa enega samega človeka.
- Če boš v vesolju zašel na območje, ki so ga Reaperji že osvojili, bo obstajala možnost, da te napadejo Reaperji. Za ta namen obstaja miniigrica, skozi katero bomo poskušali ubežati Reaperjem.
- Napredovanje vojne bo vplivalo tudi na Normandy.
- Shepard ne bo poveljeval flotam ali vojaškim enotam. Kar pomeni, da bodo na izid vojne vplivali samo narejeni questi in naše odločitve.
- Vse kar bo Shepard počel bo vplivalo na izid vojne. Glavni questi, stranski questi in celo miniigrice raziskovanja posameznih planetov.
- Izmed različnih koncev ne bo na voljo scenarij pri katerem zmagajo Reaperji, ker se to šteje kot "game over" in je takrat treba ponovno začeti iz stare posnete pozicije.
- Bo pa za tiste najslabše Sheparde na voljo končni scenarij, kjer se vojna konča z večino ras popolnoma iztrebljenih in večino planetov uničenih, vklučno z Zemljo.

Questi:
- Območje pod kontrolo Reaperjev se bo skozi igro spreminjalo, ampak na to spreminjanje bodo vplivali samo glavni questi. Za stranske queste bomo imeli na voljo ves čas, ki ga bomo potrebovali.
- Nekateri questi se bodo izključevali. Katere boš izbral bo vplivalo na usodo celotne civilizacije in na odnos NPC-jev do nas. Treba bo skrbno izbrati prave misije, saj zaradi rezultata po vsaki opravljeni misiji kakšna izmed preostalih misij ne bo več mogoča. Če prav razumem se to nanaša na glavne queste.
- Kar se tiče stranskih questov pa jih bo treba reševati preden se v glavni zgodbi zgodi določen ključni dogodek. Iz tega torej sledi, da je nujno treba stranske queste reševati pred glavnimi, saj jih drugače zamudiš in stranski questi izginejo.
- Da je vse skupaj še huje bodo stranski questio močno vplivali na glavno zgodbo in če bomo nekatere stranske queste zamudili, bo to drastično vplivalo na našo celotno kampanijo.
- Prav vsi questi, glavni in stranski bodo močno vplivali na odnos NPCjev (tudi naše posadke) do nas. Vse odločitve iz vseh questov bodo v prihodnosti vplivale na obnašanje NPCjev do nas.
- Nekateri NPC-ji (vključno z našo posadko) imajo raje Paragon odločitve, nekateri pa Renegade odločitve. V vsakem primeru se bomo vedno nekomu zamerili.
- Še posebno močno pa so NPC-ji občutljivi na odločitve, ki se tičejo njihove rase.
- Če je kateri izmed naše posadke mrtev (velja za nazaj za vse 3 dele), se bo zgodba odvijala bistveno drugače. Zaradi mrtvega NPCja se bo včasih zgodba enostavno končala, včasih ga bo nadomestil nov NPC, včasih pa se bo zgodba obrnila v popolnoma drugo smer.

ZaphodBB ::

Zdi se fajn...

Komaj čakam, da opustošim galaksijo - tako kot sem to naredil v KOTOR2 :)

Jaz si nekako ne morem pomagat, igranje good guya se mi zdi tako stereotipno, da se sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje igral kot heroj.

Chaotic Good je moj alignment :D

Izi ::

ZaphodBB je izjavil:

Komaj čakam, da opustošim galaksijo - tako kot sem to naredil v KOTOR2 :)
Ne bi ti rad uničil sanje, ampak tukaj so Reaperji tisti, ki bodo pustošili in ne naš Shepard :P
Shepard bo sicer lahko uporabljal Renegade odločitve ampak s ciljem, ki je rešiti galaksjio pred popolnim uničenjem. To pa je popolnoma nasprotno tvoji žejo po pustošenju.
Da bi se Shepard lahko pridružil Reaperjem in skupaj pustošil galaksijo pa sem skoraj siguren, da ne bo šlo.

ZaphodBB ::

Valjda, da boš lahko cinično ugotovil, da v galaksiji ni nič vrednega ohranitve. Ker drugače, THE FUCK? :D

Valjda, da boš lahko cinično ugotovil, da v galaksiji ni nič vrednega ohranitve. Ker drugače, THE FUCK? :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZaphodBB ()

Izi ::

ZaphodBB je izjavil:

Valjda, da boš lahko cinično ugotovil, da v galaksiji ni nič vrednega ohranitve. Ker drugače, THE FUCK? :D

A si sploh igral prva 2 dela? Galaksijo tukaj pogubiš tako, da ne narediš nič ;)
Tukaj imamo že tretji del zgodbe. Če bi ugotovil, da v galaksiji ni nič vredno rešiti sploh ne bi nikoli prišel do tretjega dela.
Vojna se že dogaja ne glede na tebe. Imaš samo 2 možnosti, ali se boriš ali umreš.
Tukaj sovražnika že imamo, zato ti ne moreš nič izbirati proti komu se boš boril. Edino kar ti preostane je samo kako dobro se boš boril. Nekaj napačnih odločitev in si vojno izgubil.

V tej igri se gre za to ali uspeš premagati Reaperje ali umreš. Če iščeš karkoli drugega potem ta igra ni zate.

ZaphodBB ::

Sem igral prva dva dela. In pridružit se Reaperjem nima nekega smisla če bo že Cerberus delal zanje (baje).

Ampak še vedno bi bilo fajn marširat na čelu reaperske armade. Tako kot je hotel Saren, pićka.

kmetek ::



1200 BW points đabaka 4,99€

Izi: NPC kaj pomeni?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kmetek ()

Bor H ::

Non player character

Berserker ::

Ej kaj ona črnolasa Miranda bo v tretjem delu ? Nič je niso omenjali ? :)

Izi ::

Berserker je izjavil:

Ej kaj ona črnolasa Miranda bo v tretjem delu ? Nič je niso omenjali ? :)

Bo.
Da ne bo še kdo spraševal. V 3. delu bodo čisto vsi karakterji iz obeh prejšnjih delov, razen seveda tistih, ki smo jih pustili umreti. Nekaj jih je nujno moralo umreti, ker smo nekajkrat imelo odločitev ali bo preživel en ali drug.
Edino vprašanje je, pri tistih parih ljudeh, ki niso shranili svojih prejšnjih igranj, če je kdo tak. Tam pa je vprašanje koga so se izdelovalci odločili ubiti. Ampak to niti ni pomembno. Vsak pravi igralec Mass Effect ima že dolgo pripravljen svoj posnetek, ki se vleče čez oba dela. Brez svojega posnetka tretji del niti nima dosti smisla igrati ker po desetinah velikih odločitev iz prejšnjih dveh delov, brez svojega posnetka, ne igraš več RPG ampak samo še spremljaš neko tujo zgodbo.
Če bi bilo po moje se 3. dela sploh ne bi smelo začeti brez uvoza svojega posnetka, ampak menda se bo vseeno dalo začeti, čeprav jaz kaj dosti smisla v takem početju ne vidim.
««
3 / 14
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mass Effect Serija ali The Witcher Serija (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
5513553 (12167) nooby
»

Dragon Age 2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
17529873 (23123) todman74
»

Mass effect in moderne streljačine

Oddelek: Igre
223681 (3120) Berserker
»

Mass Effect 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
25236974 (23209) lopov

Več podobnih tem