Forum » Programska oprema » Družbene mreže - aplikacije
Družbene mreže - aplikacije
Robocop1 ::
Pozdravljeni!
Trenutno gledam po netu "social network software", torej aplikacije za podporo družbenih mrež, kot so facebook, netlog, msn, skype, twitter itd.
Najlepše so mi tiste, ki podpirajo cel kup takšnih in drugačnih storitev (od skype-a do irc-a).
Zdaj me pa zanima koliko je tukaj poskrbljeno za varnost? So takšne aplikacije res namenjene uporabi socialnih mrež, ali v ozadju shranjujejo uporabnikova gesla in jih pošiljajo avtorju (programerju, hackerju ali kakorkoli) aplikacije? Predvsem tiste "manj znane" so mi sumljive.
Navsezadnje pa obstajajo takšne aplikacije tudi za mobile telefone. Kaj pa varnost...? Se že nekaj časa to sprašujem, pa me zanima še vaše mnenje.
Trenutno gledam po netu "social network software", torej aplikacije za podporo družbenih mrež, kot so facebook, netlog, msn, skype, twitter itd.
Najlepše so mi tiste, ki podpirajo cel kup takšnih in drugačnih storitev (od skype-a do irc-a).
Zdaj me pa zanima koliko je tukaj poskrbljeno za varnost? So takšne aplikacije res namenjene uporabi socialnih mrež, ali v ozadju shranjujejo uporabnikova gesla in jih pošiljajo avtorju (programerju, hackerju ali kakorkoli) aplikacije? Predvsem tiste "manj znane" so mi sumljive.
Navsezadnje pa obstajajo takšne aplikacije tudi za mobile telefone. Kaj pa varnost...? Se že nekaj časa to sprašujem, pa me zanima še vaše mnenje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je SOA?Oddelek: Programiranje | 4760 (2962) | k--p |
» | Trojanski konji tudi za Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 25557 (21562) | MrStein |
» | Najbolj lačni podatkov uporabniki AndroidaOddelek: Novice / Android | 9023 (7910) | PrimozR |
» | Nazaj k Macom, OS XOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7890 (7038) | techfreak :) |
» | Kako lahko zaščitim svoje delo?Oddelek: Izdelava spletišč | 1065 (881) | Lion27 |