Forum » Loža » Katere proteine?
Katere proteine?
damek93 ::
Pozdravljeni!
Začel sem se ukvarjati s fitnesom in bi vas sedaj prosil, če mi zna mogoče kdo priporočati katere proteine kupiti, glede cene in kakovisti...
L.P.
Začel sem se ukvarjati s fitnesom in bi vas sedaj prosil, če mi zna mogoče kdo priporočati katere proteine kupiti, glede cene in kakovisti...
L.P.
- zaklenil: bluefish ()
ravsek ::
http://www.sportna-prehrana.net/delicio...
Tole je top roba, po hudi ceni. Ce bos sel gledat specifikacije, in primerjal s podobnimi izdelki, bos videl, da tukaj dobis najvec za ta denar. Aja, pa upam da se zavedas, da so proteini samo nek dodatek in da je temelj vsega poslihtana prehrana. Dokler nimas tega porihtanega, bv da zapravljas denar za razne dodatke.
Tole je top roba, po hudi ceni. Ce bos sel gledat specifikacije, in primerjal s podobnimi izdelki, bos videl, da tukaj dobis najvec za ta denar. Aja, pa upam da se zavedas, da so proteini samo nek dodatek in da je temelj vsega poslihtana prehrana. Dokler nimas tega porihtanega, bv da zapravljas denar za razne dodatke.
damek93 ::
aha... bom premislil in najverjetneje vzel tele: Delicious Muscle Whey, kot si mi "revsek" predlagal...
Sam me še zanima za koliko odmerkov so ti proteini?
Sam me še zanima za koliko odmerkov so ti proteini?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katere proteine kupiti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 39915 (17085) | link_up |
» | Fitnes-Proteini (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13538 (10853) | Malner |
» | KATERE PROTEINE (WHEY)Oddelek: Loža | 19525 (8102) | ramiz?! |
» | Prehranska dopolnila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28295 (24699) | kakob |
⊘ | Kreatin (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15556 (14965) | jype |