Forum » Pomoč in nasveti » IE ne prikaže vseh slik
IE ne prikaže vseh slik
Cosmo ::
Zadnje case se mi dogaja, da mi ie6 ne prikaze vseh slik. A ve kdo kaj je temu vzrok? OS je W2K SP3, IE6 SP1, ..
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Slavček ::
To sm že tudi jaz vidu na nekaterih straneh. Mislim, da je problem na strani serverja, ker če poskusiš, potem pozneje pa to dela bp.
Imam pa problem na SloTech-ovi strani, da ko gledam stran so slike (npr plate, hladilnika...) nekaj zaslonov še cele, potem nižje dol, pa vidim samo nekaj mm levega roba slike naprej pa tema. Se isto prikaže se komu drugemu?
Imam pa problem na SloTech-ovi strani, da ko gledam stran so slike (npr plate, hladilnika...) nekaj zaslonov še cele, potem nižje dol, pa vidim samo nekaj mm levega roba slike naprej pa tema. Se isto prikaže se komu drugemu?
Gandalfar ::
Slavcek: to je znan problem na s-t strani. Administrator trdi, da je pravi problem v IE, ki ne zna teh stvari pravilno prikazat.
Putimir ::
Točn to se dogaja na vseh postajah, kjer sem instaliral XP SP1 oz IE6 SP1, to je vsaj 5 postaj; zgleda mora bit nekaj v SP-ju..
Putimir
Putimir
Huey P ::
Jap meni se že tudi velikokrat zgodilo nekaj čudnih stvari - predvsem na slo-techu.
Gandalf: Zakaj pa potem to ne popravijo? Itak ima 90% ljudi, ki gleda s-t IE... Čakajo na IE 7?
Gandalf: Zakaj pa potem to ne popravijo? Itak ima 90% ljudi, ki gleda s-t IE... Čakajo na IE 7?
..::DOOM III: The Legacy::..
TESKAn ::
To se meni dogaja tudi na drugih straneh, tako da...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IE 6 SP1 ne pokaže pravilno SLO-TECH foruma!!!Oddelek: Slo-Tech | 1905 (1298) | VuLc4n0 |
» | Ne delovanje prijaveOddelek: Slo-Tech | 1358 (1141) | Maxtor |
» | IE 5.5 download. kje???Oddelek: Omrežja in internet | 1975 (1837) | Azrael |
» | IE6 težave z prikazovanjem slikOddelek: Pomoč in nasveti | 956 (840) | matter |
» | Win2000 SP3 problemčekOddelek: Operacijski sistemi | 1449 (1122) | krucymucy |