Forum » Programska oprema » Bančni Asistent - Link
Bančni Asistent - Link
Zmajček ::
Na novo si moram inštalirat windowse pa me zanima če ma kdo bančnega asistenta pa tist program za branje kartic za Link od gorenjske banke.
Sicer sej ti pridejo lahko uni inštalirat, samo je bl enostavno, če si kr sam, pa še ne vem če ne računajo vse skupi.
Sicer sej ti pridejo lahko uni inštalirat, samo je bl enostavno, če si kr sam, pa še ne vem če ne računajo vse skupi.
The best way to get high is with adrenalin!!!
Gandalfar ::
Zadnjic so mi namestili bancnega asistenta in sem se pogovarjal z njimi kaj pa ce mi disk crkne al pa karkoli pa so mi rekel, da jih potem pac poklicem in pridejo in zrihtajo zadevo.
Zastonj ce sem prav razumel. Poklici na banko. Banka zeli da njihova oseba usposobi stvari. Nic ne mores glede tega.
Zastonj ce sem prav razumel. Poklici na banko. Banka zeli da njihova oseba usposobi stvari. Nic ne mores glede tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naročil izdelek na spletu vendar izdelka nisem dobilOddelek: Loža | 3351 (2639) | roginc |
» | paypal 4-digit codeOddelek: Omrežja in internet | 4200 (2224) | superb_ |
» | Kaj sotriti, če ti na banki odtrgajo 5.000.000,00 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7820 (5969) | krneki |
» | NLB - kolaps informacijskega sistema? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 10395 (7394) | Cokolesnik |
» | Proklik . geslo za povezavo z bankoOddelek: Programska oprema | 1488 (1322) | ToniT |