Forum » Programska oprema » Proklik . geslo za povezavo z banko
Proklik . geslo za povezavo z banko
Klemenn ::
okej mam proklik o oberthur čitalcem....in ko tam vtipkam geslo od kartice mi napiše nej vtipkam geslo in username za povezavo z novo ljubljansko banko...kje naj bi jaz imel to geslo oz kako se ga dobi?
- premaknil: Gandalfar ()
McHregec ::
Poglej v dokumnetacijo, ki si jo dobil zraven, če na pa pokliči na banko.
Destroyer Of The Worlds.
aha sem najdu to geslo in username...in vtipkam in mi piše povezujem z banko...ampak men nikakor ne poveže.....zdej pa ne vem ali moram bit že povezan z kako povezavo...al moram bit disconectan...ali moram ustvarti posebno povezavo za to ( ker sem dobil še ip in telefonsko št zdraven in teh dveh nimaš kam vpisati)
Uporabnik ::
ne boš verjel ampak v navodilih vse piše, če pa vseen ne znaš majo pa telefonsko pomoč in ti vse lepo razložijo... pa dial-up ikonca more bit poimenovana NLB in ne nlb
ti je za proklik, proklik+ je pa prek neta
ti je za proklik, proklik+ je pa prek neta
kaj to je pomembno če maš napisano z malim al pa velikim...ej kaj pa kako povezavo moraš met že od prej? al moraš bit offline ko ti povezuje...mam proklik...aja dans ne delajo :))pomoč mislim
DJroky ::
Pod dial-up povezave si ustvari novo povezavo z imenom NLB, tel. številka pa ti piše v navodilih. Preden se povežeš z banko ne sme biti aktivirana nobena povezava. to je to in moralo bi delovati.
Ali mogoče kdo ve a dela Proklik preko ADSL tako kot ABACOM?
Ali mogoče kdo ve a dela Proklik preko ADSL tako kot ABACOM?
ToniT ::
Kolko jaz vem, sta enaka. Mislim, da oba uporabljata Bančni asistent 2000+. Vsaj po predstavitvi sodeč sta enaka, edino komunikacija poteka po drugi poti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalni certifikat SIGENCAOddelek: Programska oprema | 8962 (3538) | Yossarian |
» | ProklikOddelek: Programska oprema | 5546 (3936) | lopov |
» | Navodila za Proklik preko ADSLOddelek: Omrežja in internet | 3338 (2453) | Duhec |
» | Klik vprašanje?Oddelek: Omrežja in internet | 1729 (1481) | Good Guy |
» | Siemens ISDN modem + WinXP = problem ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2355 (2234) | Mac Gyver |