Forum » Pomoč in nasveti » E-R MODEL
E-R MODEL
brulc ::
Pozdravljeni.
V šoli smo dobili za nalogo izdelati E-R model o podjetju, vendar mi na glavo ne pade skoraj nobena entiteta. Zato bi vas lepo prosil Äe mi pomagate z več entitetami. Zaenkrat sem zbral Podjetje,zaposleni, naprej pa nebi več vedel
Hvala za pomoč.
Lp.
V šoli smo dobili za nalogo izdelati E-R model o podjetju, vendar mi na glavo ne pade skoraj nobena entiteta. Zato bi vas lepo prosil Äe mi pomagate z več entitetami. Zaenkrat sem zbral Podjetje,zaposleni, naprej pa nebi več vedel
Hvala za pomoč.
Lp.
Redkvica ::
oddelek, delavec, delovno mesto, poslovni partner (kupec, dobavitelj), naročilo, delovni nalog, interno naročilo,...
srus ::
da razgradim ER za delavca: delovna uspešnost, delovna učinkovitost, dnevi bolniške odsotnosti, kronična bolezen, odvisnost, kategorija -> redni, začasni, pogodbeni, presežni.
Možnosti je precej, samo domišljiji pusti prosto pot.
Možnosti je precej, samo domišljiji pusti prosto pot.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DOHODNINA 2017, inženirji potegnili kratko... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 30742 (24723) | St235 |
» | PostgreSQL pomočOddelek: Programiranje | 2534 (2027) | Mato989 |
» | Delovne naloge ki niso navedene v pogodbi o delu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18475 (16537) | NonPlusUltra |
» | Google bo gradil nov podatkovni center na Nizozemskem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 21999 (18866) | ulemek |
» | Odpuščanje starih delavcev, zaposlovanje novihOddelek: Loža | 4135 (3105) | hruske |