Forum » Izdelava spletišč » Prenovljeno delo.si
Prenovljeno delo.si
LukaSLO ::
Delo je danes predstavilo prenovoljeno spletno stran www.delo.si, ki prinaša zelo osveženo podobo. Nova stran se mi zdi zelo simpatična, zanimiv je arhiv edicij, poleg aplikacije za iPad pa imajo sedaj tudi aplikacijo za Android.
Vaše mnenje?
Vaše mnenje?
- spremenil: LukaSLO ()
Gandalfar ::
se zmeraj se niso naucili minificirat javascripta in css-ja. Dokaj neresno za stran s taksnim obiskom.
HardFu ::
Se strinjam, drugace pa je precej lepa stran in kvaliteta clankov (in komentarjev) je na visjem nivoju kot 24ur, kar je zelo pohvalno :)
http://codeable.io
rico ::
se zmeraj se niso naucili minificirat javascripta in css-ja. Dokaj neresno za stran s taksnim obiskom.
Hvala za opozorilo. Ni res, da se se nismo naucili, ampak zaradi casovne stiske se nismo uspeli narediti skripte za generiranje bundla za css in js. Stran zaradi tega ne deluje (razen na starih masinah) nic pocasneje :}
Gregor P ::
Takole bom rekel, stran je vsaj meni lepša in bolj pregledna kot je bila prej, čeprav mi je bila tista še prej še bolj všeč
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
mihaf ::
Highlag ::
Meni se najbolj dopade flash reklama na desni strani, ki pokrije 1/2 zaslona.
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 273898 (3316) | edi123 |
» | Spletna stran(nasvet)Oddelek: Izdelava spletišč | 4583 (1178) | necajev |
» | Kako vaditi izdelavo strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 11429 (9620) | BigWhale |
» | Izdelava spletnih strani v PhotoshopuOddelek: Izdelava spletišč | 4000 (3048) | DiTi |
» | ocenite stran (ja spet:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15068 (12031) | Tody |