Forum » Pomoč in nasveti » Tablični računalnik
Tablični računalnik
dare1976 ::
Pozdravljeni, mi lahko kdo pomaga za tablični računalnik jay-pc pid7901, in sicer sem za sina kupil v nemčiji paličnega in na računalniku ima samo nekaj malega v slovenskem jeziku, on pa bi rabil da bi bile ikone al pa celi windovs v slovenŠčini, zanima me če se da naloŽit v slovenŠčini ker je kolega nekaj probaval pa mu Žal ni uspelo.
- polepsal: bluefish ()
Bolf3nk ::
zakaj pa se moreš dret, ne gre normalno v majhnih črkah povedat? o kakšnem windowsu bluziš, če je android 1.6 gor? Torej ni prevoda.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
Bolf3nk ::
ne. razen, če se da posodobit na novejšo verzijo androida, kar pa lahko drugi povedo, ki so to že delali. Na telefonih dela, tukaj pa nevem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD-ji krepko pod mejo dolar/GB (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Diski | 35809 (27948) | krneki0001 |
» | Amazon prodal več elektronskih knjig kakor tiskanih s trdimi platnicami (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Rezultati | 49618 (46900) | AgiZ |
» | Linux in prepoznavanje trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 909 (861) | Brane2 |
» | slabosti ob vkljucitvi kompjutoRaOddelek: Strojna oprema | 1060 (808) | krucymucy |
» | Online hardware trgovina!Oddelek: Kaj kupiti | 1355 (1154) | chucki |