Forum » Strojna oprema » slabosti ob vkljucitvi kompjutoRa
slabosti ob vkljucitvi kompjutoRa
lordgreg ::
meni pa matjaže šef branko gnjavi, da je bolše met kompjutr nonstop prižgan, ker se ob vsakem vklopu skuri nekaj tranzistorjev na procesorju. vema da branko nima več pojma o HTML-ju od najudveh, zaj pa še to???!!! kam bomo te prišle?
e,.. zanima me, če je to res, da je bolše met kompjutr pržgan veš čas, zaradi kurjenja tranzistorjev?
e,.. zanima me, če je to res, da je bolše met kompjutr pržgan veš čas, zaradi kurjenja tranzistorjev?
burekar ::
Če ga zjutraj prižgeš in je cel dan vžgan, ni problemov. Če ga pa res vsake pol ure ugašaš in prižigaš, bodo čez kako leto ali dve posledice.
To je bolj veljalo za stara računala. Pozitivna stran tega, da je računalnik vžgan npr. od 8.00-19.00 pa je to, da se komponentam(disku, ki se suče) podaljša življenjska doba, boljši zrak je v prostoru, manj elektrike gre.
Čez noč ga raje ne pustit prižganega, šefu pa povej naj se zahvali za privarčevan denar za elektriko, ki je vse prej kot pa poceni.
To je bolj veljalo za stara računala. Pozitivna stran tega, da je računalnik vžgan npr. od 8.00-19.00 pa je to, da se komponentam(disku, ki se suče) podaljša življenjska doba, boljši zrak je v prostoru, manj elektrike gre.
Čez noč ga raje ne pustit prižganega, šefu pa povej naj se zahvali za privarčevan denar za elektriko, ki je vse prej kot pa poceni.
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
V-i-p ::
LordGreg: takole, brez zamere, kaj si ti kaj spil predno si tale post nakracal skupaj?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
cyberdeath ::
Bi lahko to prevedel v normalno SlovenŠČinO prosim. Pol pa ti bomo lahko pomagali.!!!
7 cyberdeath riders
V-i-p ::
Počakaj da se znebi mačka
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
krucymucy ::
Ja huda je ja!
Jest ga sicer mam zdej ze tri tedne skup przganga - med tednom me itaq ni doma tko da laufa od pon - pet nonstop ... med vikendom pa ga parkrat resetiram, če so kaki progiji al pa kej! To pa je predvsem zato da mu preizkusim stabilnost - pa da kakkega alien-a najdem
Jest ga sicer mam zdej ze tri tedne skup przganga - med tednom me itaq ni doma tko da laufa od pon - pet nonstop ... med vikendom pa ga parkrat resetiram, če so kaki progiji al pa kej! To pa je predvsem zato da mu preizkusim stabilnost - pa da kakkega alien-a najdem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prižgan računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1438 (956) | blackbfm |
» | Kateri dlančnik - Asus ali Siemens?Oddelek: Kaj kupiti | 2292 (1863) | Pesimist |
» | Kako iz PIO nazaj na DMA?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1223) | Lith |
» | Kaj naj naredim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 776 (656) | MadMax |
» | Prah ...Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2550 (2550) | Lucas_21 |