Forum » Kaj kupiti » xBox vs. Ps2
xBox vs. Ps2
umetnic ::
Hey!
Enga, ki dobro pozna podrocje konzol, bi prosil, da tule navede Pro in Cons za obe konzole, na tem podrocju sem namrec popoln laik, me pa kolega sprasuje za nasvet kaj kupiti.
100x
dejan
Enga, ki dobro pozna podrocje konzol, bi prosil, da tule navede Pro in Cons za obe konzole, na tem podrocju sem namrec popoln laik, me pa kolega sprasuje za nasvet kaj kupiti.
100x
dejan
_Mortal_ ::
PS2
razlog preprost. 2-3tisoč špilov za igrat
razlog preprost. 2-3tisoč špilov za igrat
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
andrej ::
jaz mam kar oba in je tako.
XBOX:
- bolj zmogljiv hardver - zelo velik potencial
- vgrajen trdi disk - ni treba memory kartic
- vgrajena 100 MBit mrezna kartica!
- online igranje iger preko sistem LIVE
- mrezno igranje iger
- strojni dolby digital 5.1 za igre
- podpora za HDTV
PS2:
- vec ekskluzivnih iger, recimo GTA3, GT3, PES
- trenutno vec zvrsti iger, predvsem sportnih.
Glavna prednost PS2-ja pred XBOX je v vecjem stevilu iger. To ne pomeni, da XBOX nima iger - ima jih, vendar ne tolko kot PS2 kar je jasno, sa je PS2 dosti dlje na trziscu. Veliko iger pa je tak multiplatformskih in jih mas tako na PS2 kot tudi na XBOX-u.
PS2 ima vec ekskluzivnih iger kot so prej omenjene GTA3, GT3, PES, pa Final Fantazy, etc.
Seveda pa ma tudi XBOX svoje ekskljuzivne kot so Halo, Project Gotham Racing, Sega GT2002, DOA3, Tom Clancy's Splinter Cell, etc...
Odlocitev je tezka, ker sta obe konzoli zelo dobri...
XBOX:
- bolj zmogljiv hardver - zelo velik potencial
- vgrajen trdi disk - ni treba memory kartic
- vgrajena 100 MBit mrezna kartica!
- online igranje iger preko sistem LIVE
- mrezno igranje iger
- strojni dolby digital 5.1 za igre
- podpora za HDTV
PS2:
- vec ekskluzivnih iger, recimo GTA3, GT3, PES
- trenutno vec zvrsti iger, predvsem sportnih.
Glavna prednost PS2-ja pred XBOX je v vecjem stevilu iger. To ne pomeni, da XBOX nima iger - ima jih, vendar ne tolko kot PS2 kar je jasno, sa je PS2 dosti dlje na trziscu. Veliko iger pa je tak multiplatformskih in jih mas tako na PS2 kot tudi na XBOX-u.
PS2 ima vec ekskluzivnih iger kot so prej omenjene GTA3, GT3, PES, pa Final Fantazy, etc.
Seveda pa ma tudi XBOX svoje ekskljuzivne kot so Halo, Project Gotham Racing, Sega GT2002, DOA3, Tom Clancy's Splinter Cell, etc...
Odlocitev je tezka, ker sta obe konzoli zelo dobri...
XsenO ::
Najbolje je tako; če ti več pomeni grafika kupi Xbox, če pa ti več pomeni igralnost pa si kupi PS2. Taka je trenutna situacija. Oziroma poglej kakšne špile ima PS2 in kakšne Xbox in kupi tisto konzolo ki več takih špilov ki ti odgovarjajo.
1 + 1 = 1
jRk0 ::
Par prijatlov je bilo pred tako odlocitvijo. Pa so vzeli PS2.Predvsem zaradi veeeliko iger in tudi tega, da ce imas ps1 lahko igras tudi te igre. ker ps1 verjetno prodas...
drugace pa bi si jaz kupo ps2 ze samo zaradi gt3.
drugace pa bi si jaz kupo ps2 ze samo zaradi gt3.
You fuck up once, you loose two teeth.
umetnic ::
PS2 bo torej kar prava izbira...
TNX Vsem!!
u
TNX Vsem!!
u
Backup not found: ( A )bort ( R )etry ( S )lap nearest essedi.it seller.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 10614 (7978) | GLAVNI |
» | Bo PS3 prehitel in preživel konkurente?Oddelek: Novice / Rezultati | 7496 (6438) | Berserker |
» | Kaj kupiti?Oddelek: Konzole | 2406 (2007) | St235 |
» | Xbox ni čisto pravi globalni uspeh? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 8474 (6947) | Stepni Volk |
» | Xbox ali Ps2Oddelek: Igre | 2068 (1703) | propeler |