» »

Panasonic EBGD67 - Se splaca?

Panasonic EBGD67 - Se splaca?

BoGo ::

Pozdravljeni!

Najverjetneje ste vsi zasledili novo Mobitelovo akcijo s Panasonicom EB-GD67. A ga ze kdo ma? Mene zanima, ce ga je vredno kupiti?

Vem, da tema mogoce ni najbolj za ta forum, a vseeno tu dobivam najboljsa mnenja.

Caw!
BoGo

Stallone ::

Hja, če hočeš biti nekaj posebnega, pol ga vzemi, drugače pa iz tehnične strani, pa ni tako "poseben":\

BoGo ::

Finta je v tem, da bom študentski paket imel točno še dve leti. In za ta telefon se je obvezno vezati dve leti, pa poleg tega potrebujem novi telefon. Pa me zanima bolj to, ce baterija zdrzi, pa ce se ne kvari prevec?

LP

Paramedic ::

Zgleda, kot da je s tem telefonom vse v redu, ampak na žalost je Panasonic :D.
Namreč js se tut mal s tem spogledujem, pa tut morm vzet študentski paket. En mi je telefon spizdu, z 2500 na računu ;((!
End transmission.

aambro ::

Jest sem ga vzel. Sicer zato, ker sem imel prej ze GD90 (so ga ukradli), potem GD93 (prodajam) in sem bil z obema precej zadovoljen. Predvsem so bili vsi lahki ter prijazni za uporabo - zelo logicni meniji. GD67 imam par dni in sem zaenkrat vec kot zadovoljen. Baterijo lahko sicer hitro pokuris, ce se prevec igras gor (1.5 dni).

Ne vem, zakaj majo vsi toliko proti Panasonicu, ampak mislim, da se bo zdaj, ko ga bo zacel komercializirat Mobitel mnenje spremenilo. Edina slaba stvar, ki sem jo ugotovil je bila ta, da baterija ni zdrzala pretirano dolgo, kar se je pac poznalo pri tezi. Pri 67 nimas POP e-mail clienta ter ne prikaze zasedenosti SMS predala, kar je imel GD93.


BoGo ::

Ja, saj sem ga tudi jaz kupil. Zadevica je kar vredu. Edino ohišje bi lahko malo boljše napravili. Mislim - telefon zgleda kot igračka. Drugače pa razen baterije nimam komentarjev.

LP
Boris

superbike ::

Jaz sem tudi lastnik tega dotičnega telefona;).
A si je kdo kupil datakabel? Si je kdo zamenjal igre:\ ? ker sem na netu vidu da se da. Aja pa ve kdo na keri strani bi si lahko poslal polfonične melodije na tulifon8-O .

BoGo ::

Polifonične melodije se še ne dajo nalagati na telefon pri nas, ker se dajo naložiti le preko SMSa ali EMSa, Mobitel pa še ni podpisal pogodbe s Panasonicom za opravljanje omenjene storitve. O podatkovnem kablu sicer razmišljam (mogoče se potem da preko tega naložiti melodije), a ne vem, kje bi se dal dobiti. A ti veš, kje?

aambro ::

Glede na to, da je RAM2 uvoznik za Panasonice, se ga da verjetno dobiti tam (ceprav na njihovi še nimajo tega oddelka gor). Skoraj zagotovo ga pa imajo v trgovini Janus Trade v Kranju - mobitelovem posredniku, kabel pa stane okoli 5000 SIT.

superbike ::

Če neveste na kateri wap strani bi dobili slikice razen orginalne panasonikove strani kjer je sam enih par slik:'( pojdite najprej na internet pogledat na to stran in potem si zapovnite številko slike in grete na wap.esato.com tam izberete logos for Ericsson T68i in si potegnete ven!!!!

aambro ::

Se bolje pa je, da si tam gor kar account nardite in uploadate slike gor. Na svojem disku lahko izberete sliko do 300*200px velikosti in vam potem super aplikacija predlozi pomanjsane moznosti - izberete eno in voila :)

Pohvale strâni.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

na izi (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
565950 (4431) Jan987
»

Nakup televizije: Panasonic vs Sony

Oddelek: Zvok in slika
232792 (2480) krneki
»

A ma kdo izkušnje s Siemens ST60

Oddelek: Mobilne tehnologije
221816 (1559) boogoo
»

SiMobil Pomlad - Nokia 3310, DA ali NE?

Oddelek: Loža
432624 (2189) Fantom
»

ker mobitel mate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
705362 (4775) Morpheus

Več podobnih tem