» »

Nakup androida - simobil

Nakup androida - simobil

guljox ::

Odločam se za nakup novega android telefona.

Načeloma bi rad dobil največ za svoj denar, se uporabnik simobila.

Ogledoval sem si HTC desire, ki po novem stane 1€ v orto paketu s 3gb prenosom podatkov, vendar to stane dodatnih 18€ mesečno.

Koliko podatkov uporabniki v povprečju pokurite na mesec?

Se mi splača vzeti kateri drug telefon z drugim paketom?

smile- ::

cca 30MB na mesec - ostale podatke prenašam preko wifi-ja

potrebno omeniti da telefona ne uporabljam za socialna omrežja in s tem praktično nimam potrebe po gprs-u. Za maile pa ne porabim veliko...

ps: imam desire...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: smile- ()

djordjevic ::

Jaz sem se tudi malo uštel in sem vzel še stari paket 2GB za 12 evrov. Vseeno se mi je zdel boljši deal kot 200MB za 8 evrov. Zdaj pač imam dodaten link, če pade kabelski internet. Sicer pa večino stvari postorim tudi jaz prek wi-fi, sam mobilni prenos, ko sem zunaj, pa popapca precej manj, kot sem pričakoval. Je pa res, da nimam raznih facebook traparij in tega, temveč čekiram samo mejle in po potrebi kako spletno stran.
No grave is deep enough to keep us in chains.

St235 ::

jaz mam gprs na mojem desire uklopljen od 7 do 24 vsak dan. Uporabljam, ga za pošto, instant massaging, občasno brskanje po netu. Povprečna poraba mi pride med 200 in 300 mb na mesec.

guljox ::

Potem verjetno nima smisla jemati maxi prenos podatkov.

Kateri telefon pa se najbolj splača vzeti iz simobil ponudbe na aneks? V rangu do cca. 100EUR?

Mare3 ::

MIDI PLUS paket je za dodatnih 301MB prenosa podatkov kar pomeni dodatnih 12EUR na mesec. Sam bi pa vzel samsung galaxy s za 140EUR, če se pa držiš striktno do 100EUR potem pa htc desire za 80EUR. To so cena za orto u nulo. LP

Mavrik ::

Škoda da je Galaxy S slabše podprt telefon in povprečno zato slabše deluje od Desirea (razni lagfixi, zaostajanje posodobitev in podobno).

Koliko podatkov uporabniki v povprečju pokurite na mesec?

To je odvisno kaj delaš. Jaz recimo porabljam okoli 300-500MB na mesec, je pa res da zaradi dobrega podatkovnega paketa ne pazim prav nič na porabo.

Taka standarda uporaba (emaili, socialna omrežja, novice, brskanje po spletu) nanese kakih 200MB na mesec če imaš kje tudi na voljo WiFi.
The truth is rarely pure and never simple.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova simobil orto ponudba (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5513908 (9887) ;-)
»

Simobil Praznični paket: kateri mobilnik

193840 (3144) matobeli
»

smartphone - povprečna poraba prenosa podatkov

Oddelek: Pomoč in nasveti
265662 (5111) PrimozR
»

Samsung Galaxy Ace vs HTC Desire

124967 (4415) sash69
»

Džabest od jutri 19€ in samo 100MB vključenega prenosa (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

674225664 (193124) šernk

Več podobnih tem