Forum » Strojna oprema » stikalo za izbiro napetosti na računalniškem napajalniku NUJNO
stikalo za izbiro napetosti na računalniškem napajalniku NUJNO
MeDvOde ::
ko sem podiral napajalnik se mi je po nesreči podrl gumb za izbor napetosti 230/115v !! zanima me ali morajo biti žice sklenjene ali razklenjene da bo deloval na 230v??
hvala in lp
hvala in lp
- spremenil: MeDvOde ()
St235 ::
?? na izhodu bodo v vsakem primeru 5v, 12v, sam če bo narobe zvezano napajalnik ne bo preživel 220v.
Napiši model napajalnika, ti bo kdo lažje pomagal ,ker ni nujno, da imajo vsi napajalniki enako zvezano.
Napiši model napajalnika, ti bo kdo lažje pomagal ,ker ni nujno, da imajo vsi napajalniki enako zvezano.
balocom ::
Razklenjene, ker pri vezavi na 115V sklenjene stikalo vklopi množilnik napetosti. Pa kje hudiča si najdu napajalnik z preklopom 115/230V, takih že dolgo nisem videl
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
MeDvOde ::
hvala vsem za pomoč bom poskusil potem in upam da česa ne prekurim!!
ja je že kr star napajalnik ja pa sem ga nameraval mal predelat!!
ja je že kr star napajalnik ja pa sem ga nameraval mal predelat!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TransformatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3599 (3373) | Matko |
» | Predelan računalniški napajalnikOddelek: Strojna oprema | 2306 (1734) | jjedat |
» | DC-AC pretvornikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6982 (5496) | cegu |
» | NapajalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1736 (1595) | Pyr0Beast |
» | Nihanje napetosti v vticnicah (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10448 (8387) | Pyr0Beast |