» »

Grafični pogoni iger

Grafični pogoni iger

kn3z007 ::

Senitel je to temo že načel, zato jo bom jaz samo nadaljeval. Senitel, si mogoče imel v mislih pogon, ki bo znal izrisati vse tiste neravnine in pa silna ozemlja. Če bereš jokerja poglej tam. Da vem, če govoriva o istem pogonu.
Še o doomu in njegovemu predhodniku, wolfenstein. Si videl njegovo srčiko (wolf.). Okolica in ljudje so narejeni resnično "za dol padt". Metalec plamena je res "ubitačan" in je prava poslastica za oči. Sicer pa so bivši xatrix-ovci že v kingpinu naredili odličen metalec plamena, tako da jim ga v tej igri samo izboljšati ne bo težko. Ko smo že pri pogonih. Tudi max payne ni ravno za odmet. Tista pištola (ber. mod. 92) je tudi narejena tako kot mora biti. Pa ogenj iz pištole. In pa okolica. PA seveda obrazi. In plapolanje obleke v vetru.O tem bi lahko še razpravljal ampak je treba delati, tako da bom kasneje še kaj napisal.
  • spremenilo: kn3z007 ()

Senitel ::

Ja z novim Unreal pogonom sem mislu unga, ki ga je Epic uporabil za un demo, v katerem je en možicelj neki "plesal", mižal na eno oko, pa kazal zobe >:D. Z "klasičnim" Unreal pogonom pa tega, ki je v Unreal Tournament.
Ja engine za Doom 3 je bojda že tudi napisan (in Carmack je nekaterim že razkazoval slikice, pa so vsi sam dol padl...) tako, da morajo spisat samo še igro samo.
Točno ja pa tanov Wolfenstein je tud ful ubijalski.
MaxFX (engine za Max Payne), bodo mogl še mal dodelat, sicer pa zgleda precej cool.
Ali pa recimo Medal Of Honour: Allied Assault (sicer uporablja Quake 3 engine, vendar ga izkoristi do konca), kjer bodo vojaki končno mal migal s prsti.
Pa recimo Black & White bo tud mel hud engine, Halo, War Birds III,... Juhuhu :D.

kn3z007 ::

Halo zna, če bo tak kot na slikah kar obetati. Samo, da ne bojo potem na račun igralnosti/grafike/zvoka/... igro prej izdali. Raje vidim, da zamudi 2 meseca in je 1A, kot pa dva meseca prej in je podn. Hja dooma3 mi sicer še ni uspelo videti, wolfenstein je pa res overall. Vsaj kot sem jaz videl. Unreal= ko bojo vse igre imele tako zmogljiv engine kot ga bo imel Unreal, bom pa začel resno igrati igre. :D Strano na šal... ups šalo na stran. komaj čakam, da vidim zadevo v akciji, ali pa vsaj njihov demo. če poznaš kak link, ki bi me do tega demota pripeljal mi ga sporoči.
Lp
kn3z007

www.geneza.com

luni ::

Hehe Halo ze zdaj zamuja, tako da bo po moje kar orenk narejeno. Seveda je vse polno govoric, da ga bremza Microsoft, ker hoce, da je to eden izmed hitov, ki bodo podprli izzid X-Boxa in po moje imajo kr prav. Jaz resno upam, da se bo splacalo pocakat...

Aja, na en engine ste pozabili.... onega v Serious Sam od Croteama. Ce pogledas, koliko folkcov ga je naredilo, je megasticen. Pa nekako dvomim, da bodo pocivali na tem, torej sledi nadaljevanje...
Artificial Intelligentia

kn3z007 ::

Ja SS (seriuos sam, da ne bo kdo kaj drugega mislil), bo tudi ena orenk grafična poslastica. če se bodo tudi na drugih področjih tako potrudili bo to potencialna uspešnica. Samo, da ne bojo malomarni. Drugače sta meni zelo všeč Giants in Sacrifice. Grafično sta "doterani" do konca. Razen parih hroščev seveda.:) Aja, kdaj pa pride Halo?

Senitel ::

HALO je napovedan za enkrat pred koncem tega leta. Ja točno ja pa Seriuos Sam ima tud dobro grafiko.
Pol pa še recimo Crytek engine je tud zelo huda zadeva (Tukaj)
Pa zgleda, da so MaxFX-a kar precej dodelal (Slikice).
In nenazadnje še "home made zadeve" (tukaj).
:D

PeTe13 ::

zdele sem pogledu filmček od Halo

-igralnost je ubijalska!!!

to bomo še špilali

:)
Capitalism stole my virginity!

jeti ::

ja pa iz filmčka ne moreš ugotoviti igralnosti...:\

HALO!?;)

Sicer pa, filmček je ubijalski za pogledat, prav tako tudi tiste slikice. Bomo čez nekaj let imeli že pravo fotokakovost, kaj pravite?:)
Bolje vrabec v roki kot (p)tič v riti!
Včasih je bil http://come.to/jeti

Jinxy ::

Ej dejte napisat kaksne linke, kjer bi lahko vidu, kako bosta zgledala Doom 3, pa tanov Wolfenstein!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljša igra (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11518679 (7088) oo7
»

ID objavil izvorno kodo Doom 3 pogona in to pod GPL 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
5812892 (9340) opeter
»

Najmanj zahtevn "3D First-person shooter" špil - za leptopa :)

Oddelek: Igre
151290 (941) Hux
»

Return To Castle Wolfenstein (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
585425 (4293) LunKi
»

GF1 nice price :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
574871 (4176) Shadowman-x

Več podobnih tem