Forum » Pomoč in nasveti » Film - glasovni prevod - odstranitev
Film - glasovni prevod - odstranitev
skodars ::
Zdravo,
imam naslednje vprašanje:
Imam en dokumentarec, ki je v originalu v angleščini potem pa ima glasovni prevod na drugi jezik (nevem kako naj se izrazim) preko tega tako, da se angleščina sliši v ozadju. Zanima me če obstaja kakšen program s katerim bi jaz lahko odstranil ta prevod, tako da mi ostane samo angleščina. Ali to ni možno ker je vse skupaj v filmu? Se je kdo ukvarjal kdaj s tem?
LP
imam naslednje vprašanje:
Imam en dokumentarec, ki je v originalu v angleščini potem pa ima glasovni prevod na drugi jezik (nevem kako naj se izrazim) preko tega tako, da se angleščina sliši v ozadju. Zanima me če obstaja kakšen program s katerim bi jaz lahko odstranil ta prevod, tako da mi ostane samo angleščina. Ali to ni možno ker je vse skupaj v filmu? Se je kdo ukvarjal kdaj s tem?
LP
Jankolovski ::
Povej kera fishing mam kolega ki je mahnjen na te fishing oddaje in dokumentarce in mogoče on ve al pa že ma to!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali sinhronizacija vsebin vpliva na znanje in učenje tujega jezika?Oddelek: Problemi človeštva | 3559 (2923) | Daliborg |
» | setup.exe: slovenščina ali angleščina?Oddelek: Loža | 2858 (1854) | Phantomeye |
» | Nov jezik mladine (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 19051 (14454) | D3m |
» | Smeha pismoOddelek: Loža | 3678 (2237) | spirit |
» | Pravno vprašanjeOddelek: Loža | 1790 (1444) | gokky |