» »

USB problem

USB problem

Robocop1 ::

Pozdravljeni!

Imam problem z USB ali nečem podobnim. Testiral sem vse vtičnice in na vseh je zadeva taka:
Ključek povzroči bluescreen (z opisom PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ali redkokdaj tudi IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL), na webcam nimam slike (vidim samo sivine, včasih se za trenutek pokaže deformirana slika v čudnih barvah). Čudno pa je, da mi tiskalnik dela. Tudi bluetooth adapter in joystick sem že priključil in zaenkrat še ne povzročata težav.
Še največ težav mi povzroča ključek, ki mi včasih (če ne povzroči bsod) obremeni CPE na >20%, zaradi česar mi šteka kazalec od miške. Zdaj ko sprobiram imam priključeno samo po 1 napravo.

Računalnik je že malce starejši (okoli 6 let), v BIOSu sem nastavil default settings, naprave testirane na drugem računalniku in so brezhibne. Uporabljam Windows XP Professional SP2, vendar preverjeno tudi z winsi ni nič narobe.

Zanima me, katera od komponent bi lahko povzročala problem? Računalnik sproti ugašam in ga rabim samo čez vikend, običajno dela po 5 ur dnevno. Problem se pojavlja zadnji mesec ali 2. Trenutno ugibam, ali je fuč plata, ali je slab napajalnik ali je nekaj drugega. Lahko kdo pomaga? (trenutno nimam pri roki še 1 računalnika ali kakšne komponente, da bi ekperimentiral)

gorenjc ::

Na vsak način bi bilo dobro testirati USB ključ še na kakšni drugi mašini. Povzroča usb ključ težave tudi v varnem načinu?Kdo je proizvajalec ključa?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Občasno resetiranje računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
7850 (783) black ice
»

Windows xp bluescreen

Oddelek: Pomoč in nasveti
222043 (1724) Duhec
»

USB kluček dela,miška in tipkovnica ne

Oddelek: Pomoč in nasveti
181976 (1707) miraldinjos
»

[divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
9221592 (9208) Heavy
»

Računalnik za fajle

Oddelek: Strojna oprema
131351 (1053) Steinkauz

Več podobnih tem