» »

Uncharted 2 Vs. Assassin's Creed Brotherhood

Uncharted 2 Vs. Assassin's Creed Brotherhood

Dr_Andy ::

Katero igro bolj priporočate in zakaj? Assassin's Creed Brotherhood ali Uncharted 2?

djordjevic ::

Prve nisem igral, le Assassin's Creed 2, drugo pa še zdaj nažigam multiplayer. Iger ne moreš čisto primerjati, ker ima vsaka malo svoje filozofije. Meni osebno je boljša Uncharted II. AC se mi je načeloma malo ustavil, pa nisem imel potrpljenja, da bi odigral tisto misijo.
No grave is deep enough to keep us in chains.

osiris12345 ::

uncarthed 2 je itak zakon :) assasina pa sem igral samo prvi del pa še to ne celega ker mi nekako ni všeč :)

GLAVNI ::

uncharted serije so itak top pri ps3

St235 ::

Uncharted 2 je po mojem okusu boljša zadeva. Je bolj akcijsko naravnan in kinematografski. AC ima prednost v tem, da je svet bolj odprt. V uncharted vleče naprej zgodba in skriptani dogodki zaradi katerih se počutiš kot bi igral v filmu Indiana Jonesa. Če zraven dodaš še da je uncharted 2 možno dobit za male pare je po mojem mnenju zmagovalec.

matonson ::

Tako za info:
V Mercatorju v Kranju imajo Uncharted 2 + Resistance 2 + Motorstorm Pacific Rift za 60EUR v paketu. No, vsaj danes zjutraj so še imeli.

Glede Uncharted 2 pa tole. Po eni strani je zlo dobra zadeva, po drugi pa kr neki. Do sedaj je to ena redkih iger, kar sem jih sprobal na PS3, ki dela tekoče. Grafika je nadpovprečna kar se tiče PS3 iger. Igralnost je vredu. O zvoku ne bom, ker mam slabe zvočnike. Način igre ni nič kaj prida. Nekam prideš, jih 20 pobiješ, maš dialoge, spet nekam prideš, jih 20 pobiješ, dialogi ... Sicer še nisem pri koncu, ampak kar je bilo posebnega je bilo to, da si moral usmerjati ena ogledala ter obračati roke od nekega kipa. Pol je pa spet samo nabijanje po nasprotnikih.
Multiplayer je vredu, ko se enkrat začne. Problem je v tem, da traja cel ponedeljek pa še malo torka preden sploh začneš igrat. Vedno išče primerno igro in preden jo najde je PS3 pri meni že ugasnen. Možno pa, da mi povezava heca.

Za isti denar dobiš http://playtech.si/p/7/429/battlefield-...
Veliko bolj zabavna... Edino kar je ... šteka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matonson ()

Dromar ::

matonson...Več kot očitno ti ni všeč stil igranja v Uncharted 2, ampak vseeno si malo krut do igre, če gledamo, da je to ena najbolje ocenjenih iger nasploh.

Vglavnem, obe igri, o katerih sprašuješ, sta totalno the best, tako da tekom svojega lajfa obvezno preigraj obe seriji, vendar mogoče raje začni z Unchartedom, navedel pa bom svoje razloge.
Predvsem ti priporočam, da preden igraš Uncharted 2, igraj Uncharted 1, saj je zgodba v obeh igrah blazno dobra, igralnost približno enaka, ampak ko enkrat igraš dvojko, se ti vse druge igre zdijo "slabo narejene", sploh pa to izstopa, če igraš potem igro z isto igralnostjo in povrh še istim karaktrom in le-ta izgleda slabše.
Vsekakor tudi Uncharted 1 prekaša skoraj vse danes nove igre kar se mene tiče, dvojka pa jih praktično uniči.
Zdaj pa k razlogom, zakaj najprej Uncharted. Uncharted je že dosegel platinum in mu je zaradi tega padla cena že na zelo nizko točko. Rabljenega dobiš (dvojko) na www.dober.si za 15EUR, rabljen prvi del dobiš za 10, medtem ko celo rabljen Brotherhood stane čez 40EUR, kar je več kot obe Uncharted igri skupaj. Če predpostavim, da nisi igral obeh Unchartedov in tudi nobenega Assassin's creeda, ti priporočam, da najprej vzameš Uncharted 1 in 2 in ju potem prodaš naprej ter nabaviš AC 1 in 2. Dok boš vse 4 igre obrnil, bo cena rabljenega Brotherhooda že kakih 25-30EUR. Glede na to, da je vse te igre itak "must" preigrati, ker so neizpodbitno med najboljšimi, je pač smiselno razmišljat o tem, kako prideš ceneje skozi.

djordjevic ::

Kar se nabave tiče, poslušaj Dromarja. Jaz tudi tako delam. Edino izjemo sem naredil z GT5. Drugače vedno čakam, da špilom pade cena na 15-20 funtov, potem pa na zavvi in gasa. Tebi, matonson, pa več kot očitno šteka povezava. Meni rabi za priklop na multiplayer in nato priklop v špil vse skupaj kakšne 2-3 minute. Se zgodi, da včasih ni dovolj folka in išče malo dlje, ampak to morajo res bit izpolnjeni neki super čudni pogoji. Kot rečeno, če je s povezavo vse ok, imaš od enega ure multiplayerja vsaj dobrih 50 minut igranja. ;)
No grave is deep enough to keep us in chains.

matonson ::

Ja no, potem sem pa naletel na čudežne pogoje že večkrat. V ostale igre pride takoj, samo ta nekaj čara.

Sem prišel pa do konca. Splošni vtis se je malo popravil. Vseeno pa še vedno drži to, da je preveč monotonega streljanja in premalo ugank in podobnih reči...

BigFoot ::

Moje osebno mnenje je da je Uncharted 2 igra, ki bo jo moral preigrat čisto vsak lastnik PS3ja. AC: Brotherhood je pa tudi zelo zabaven špil.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

Dromar ::

Tako je. Serije, ki so absolutni must so:
-Uncharted
-Assassin's creed
-God of War
-GTA
-BFBC
-Final Fantasy, če so ti všeč RPGji
Kot zaenkrat samostojni špili, ki so must, pa se mi zdijo:
-Saboteur
-HEAVY RAIN!!!
-Red Dead Redemption
-Batman
-Mafia 2 (predvsem zaradi zgodbe)

Med neke klasike zraven še znajo sodit kaki CODi, čeprav osebno mislim, da jih BFBC res praktično PONIŽA, NFSji (Shift je najboljša igra na volanu)

Za folk, ki je recimo totalno nor na špile v stilu God of Wara in za to sem prepričan, da jih je veliko, obstajajo Dante's Inferno, Darksiders, Devil May Cry serija in kar se mene osebno tiče obupna Bayonetta, čeprav nekateri pravijo, da jim je tudi ta všeč.

Tako, za naslednjih 10 mesecev imaš dosti priporočil :D

St235 ::

Se strinjam z zgornjim seznamom, edino shift bi zamenjal z GT5. In pa seveda Bayonetta je noro dober špil, vendar je zelo specifičen.Naloži si demo, daj na Hard in potem boš ali laufal v trgovino ali pa je ne boš nikoli več pogledal, srednje poti ni.

Primerjat Battlefield z Uncharted je milo rečeno zgrešeno, saj gre za zelo različne igre. Sam vem da me BF in COD čisto nič ne ganejo in za nih ne bom odštel niti centa. Seveda to ne pomeni, da gre pa zato za slabe igre. Vsakemu pač svoje.

Moja must lista na PS3 je (v naključnem vrtsnem redu)

Final fantasy 13
Gran Turismo 5
Red Dead Redemption
GTA IV
Heavy Rain
Uncharted 1,2
God of war 3
Resident Evil 5
Demon's Soul - ZELO ZAJEBAN IN SPECIFIČEN ŠPIL
Metal gear Solid 4
Yakuza 3
Bayonetta

Upoštevaj da so zadnji trije špili usmerjeni v predvsem japonski trg in so zelo specifični. Če si sposoben vidt mimo kulturne pregrade ali ti to celo ponuja iziv ti garantiram, da boš presrečen.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

opeter ::

Jaz bi dodal še Darksiders in Vanquish, slednjo predvsem v primeru, da imaš rad akcijske igre.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

GLAVNI ::

KILLZONE 3 anybody???

St235 ::

KZ3 je čist nova, nisem še mel prililike probat.

LukaFx ::

Glede Uncharteda 2ke. Matonson ma prov. Igra je iz tehničnega vidika brezhibna a manka ji neke dobre ideje svežine. Naughty Dog je biv v preteklosti še na ps2 znan po izvirnih luštnih igrah.
A zdej ko so začel delat bol odrasle igre jim te izvirnosti primankuje. Če pogledaš ocene je na samem vrhu. Samo ocene niso vse če si vsaj malo zberčen pri igrah (maš nek svoj okus) ti ne povejo vsega.

Drugače pa, če si vsaj malo za igre pri katerih ni vse samo nažigancija čez vse non stop ti priporočam: Heavy rain

Uglavnem ta igra je neki novega izvirnega in če ti paše te potegne vase, tko da jo boš obrnu v enmu šusu brez zajebancije :D. Pa nakonc se boš po glav prasku in sprašvov zakaj nis tm neki drugač zbrov.

Bf pravš da šteka :D:D. Sej ni sile za prežvet bo. To so konzole je treba kdaj požret kšno napakco. Problem je ks navajen na CODa k ti lavfa pr 250fpsih. ;D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LukaFx ()

LapD ::

Jst sm dons Killzone3 demo preigral ... noro ... čimprej v nabavo :). Zdej pa čakam da se še nov Mortal Kombat pojavi na PSNju ... ja nostalgija me daje in glede na trailerje sm čist slinast :D

Drugač me pa še cel Uncharted čaka varno zapakiran samo kaj ko ni cajta. Bo prej trojka zunej kakor bom z enko začel :)

Heavy Rain demo sem zaprl po petih minutah ... je vredno vztrajat? Ali celo kupit?

Tudi tisti Ratchet&Crank je dost simpatičen.
web&motion designer

MKC00 ::

Heavy Rain mi je všeč. Zgodba me je 'potegnila' v igro in je tako, da naj bi se zgodba odvijala po 'tvojih' odločitvah

Berserker ::

Na prvo mesto bi dal MGS4 zaradi zgodbe. potem pa seveda sledi vsse v podobnem zaporedju kot je zapisal Lakotnik29.

LukaFX
V bistvu point Uncharted serije ni zato da izumijo toplo vodo, namreč gre za pustolovščine ki jih krvavo primanjkuje, se posebaj se čuti vpliv indiana jones.
Heavy Rain je mene malce razočaral, resda je tematika za odrasle ampak mene špil ni prepričal. Dobra akcijska serija je tudi Resistance in Infamous.

St235 ::

HR je nor špil, ob enem pa če ti ni všeč mehanika je škoda da se trudiš. Časr HR leži v kompleksni zgodbi, teđkih odločitvah ,ki jih sprejemaš in v posledicah, ki jih te odločitve imajo na razvoj zgodbe. Ravno igram drugič, tokrat z MOVE in je noro vzdušna, kontrolna shema pa dosti boljša kot z klasičnim kontrolerjem.

MGS 4 ima odlično zgodbo, odbit humor, noro vzdušje... Edino kar zna odbit nekoga je precej nanašanja na druge dele. Jaz sem si moral na netu poiskat kaj se je zgodilo v MSG 2 in 3, ter PSP spinoffih, ki jih nisem igral.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

Dromar ::

Amm...Po mojem mnenju pa GT5 ne prekaša NFS Shifta. Sicer ima noter like taužnt avtov in res so lepo izrisani, ampak ne vsi, nekateri sploh nimajo cockpit pogleda, bolj moteče stvari pa so predvsem slaba podpora za volan glede na Shift, izredno bedn zvok avtov in predolg in prekompliciran sistem. Ne me razumet narobe, GT5 je awesome špilka, ampak za moj okus mora dirkačina met predvsem dobro podprt volan...
Ne vem kako mi je uspelo pozabit napisat Killzone 2 (oziroma tudi 3) na listo najboljših špilk, ko pa mi je bil ena najboljših streljačin sploh.

Heavy rain se splača...Poanta te igre je, da ne moreš "izgubit" ker ima like 30 različnih koncev (številko sem si zmislil, ampak res velik). Prav posebn specifičn žanr, ki je značilen samo za to igro je enostavno must to have.

Glede Uncharteda sploh ne morem verjet kako lahko nekdo govori, da to ni 1a špil :o
Meni osebno je totalno nor, zgodba je res dobra.

Moram sprobat Yakuzo in Vanquish.

matonson ::

Slaba podpora? Upam, da se hecaš... Mogoče jih mal podpira, ampak tistu kar podpira pa dela 100kat bolš ko shift. Če maš pa volan za 50EUR pa itak ni vredno igrat take igre. Sploh ni primerljivo...

LapD ::

Dejte še eno stvar povedat ... nisem še nalagal denarja na PSN. Kako to storim na UK ali USA account? Baje da s kartico ne gre, kako potem to najbolj preprosto storiti? Pa še vprašanje, se bolj splača ameriški ali evropski psnplus oziroma ali je sploh kakšna razlika :)
web&motion designer

Dromar ::

matonson...Imam 2 volana-Logitech DF GT in Logitech G25, enega imam doma, drugega imam v študentu. Na obeh je bolje igrat Shift kot Gran Turismo. Dirt 2 in Shift sta enostavno najbolje prilagojeni igri za na volan.
Pa ne se obešat samo na eno stvar, ki jo omenim. Komentiraj še zvok avtov v Gran Turismu, dolžino špila, preden dobiš kak pametn avto itd.

matonson ::

Zvok vem, da je zanič. Pametn avto lahko hitro dobiš. Dolžina špila pa je trenutno neomejena, ker se sproti dodajajo eventi. Glede volana te pa ne zastopim. No, saj če dirt zraven šteješ imaš očitno bolj arkaden okus za igre... Kakšen se ti zdi LFS?

LapD, v SLO dobiš kartice http://www.goblin.si/playstation-3/doda...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matonson ()

Berserker ::

St235 je izjavil:

HR je nor špil, ob enem pa če ti ni všeč mehanika je škoda da se trudiš. Časr HR leži v kompleksni zgodbi, teđkih odločitvah ,ki jih sprejemaš in v posledicah, ki jih te odločitve imajo na razvoj zgodbe. Ravno igram drugič, tokrat z MOVE in je noro vzdušna, kontrolna shema pa dosti boljša kot z klasičnim kontrolerjem.

MGS 4 ima odlično zgodbo, odbit humor, noro vzdušje... Edino kar zna odbit nekoga je precej nanašanja na druge dele. Jaz sem si moral na netu poiskat kaj se je zgodilo v MSG 2 in 3, ter PSP spinoffih, ki jih nisem igral.


Razumem da sprejemaš težke odločitve ampak nasploh je zgodba za las privlečena.

DELNI SPOILER ZA TISTE KO ŠE NISTE IGRALI HEAVY RAIN !!!

(zakaj bi nekdo šel ubijat otroke če mu v mladosti prijatelj umre ker se utopi in mu pijan oče ni pomagal - je pa epska scena kjer si moraš prst odrezat, kr kruto).



Za MGS4 je kar pomembno da preigraš vse dele.(čeprav meni nikakor ne uspe one dle za psp ker jih je zakomplicirano igrati) Je skoraj isto če greš gledat serijo sredi sezone. Sploh priporočam ti MGS3 tako epskih likov nikjer ne najdeš, pride pa posebna izdaja MGS3 na 3DS. Plazenje med kačami, krokodili in čebelami še ni bilo bolj zanimivo =) .

Dromar ::

Na tem svetu je tok psihosociopatov, da si še mislit ne moreš. In ni point, da ta človek ubija otroka, temveč išče starše, ki so pustili že enega otroka na cedilu in jim nato da možnost, da dokažejo, da so dobri starši. To je poanta. Na začetku špila, kot verjetno veš, izgubiš enega otroka, ker se ti izmuzne med kupovanjem balonov in ga povozi avto. Ta psihič potem sklepa, da si simply neskrben starš, kot je bil njegov oče in ti zato da možnost, da drugega otroka rešiš, ampak za to moraš dokazat, da si pripravljen zanj nardit vse-torej da si dober starš.
In če v naši sosednji državi obstaja en psiho, ki si hčerko zapre za 20 let v klet in jo posiljuje, potem ni boga, da v eni Ameriki, ki ima 25x tolk prebivalcev kot Avstrija, ne najdeš enega 1/4 tolk psihopatsko nagnjenega...
Zgodba je čisto verjetna in verljiva.

Berserker ::

Dromar je izjavil:

Na tem svetu je tok psihosociopatov, da si še mislit ne moreš. In ni point, da ta človek ubija otroka, temveč išče starše, ki so pustili že enega otroka na cedilu in jim nato da možnost, da dokažejo, da so dobri starši. To je poanta. Na začetku špila, kot verjetno veš, izgubiš enega otroka, ker se ti izmuzne med kupovanjem balonov in ga povozi avto. Ta psihič potem sklepa, da si simply neskrben starš, kot je bil njegov oče in ti zato da možnost, da drugega otroka rešiš, ampak za to moraš dokazat, da si pripravljen zanj nardit vse-torej da si dober starš.
In če v naši sosednji državi obstaja en psiho, ki si hčerko zapre za 20 let v klet in jo posiljuje, potem ni boga, da v eni Ameriki, ki ima 25x tolk prebivalcev kot Avstrija, ne najdeš enega 1/4 tolk psihopatsko nagnjenega...
Zgodba je čisto verjetna in verljiva.


Offtopic: No ja to ti priznam, psihotov je še danes dosti na svetu. Recimo zadnjič me je kar dvignilo iz stola ko sem prebral da je nek občan udaril zlatega prinašalca po glavi in ga privezal za avtomobil ter vlekel več kot kilometer.
Ontopic: Res je da se morajo starši potrudit, ampak da kljub temu ubije otroke me je še najbolj jezilo.

Luka321 ::

Se da v bigbangu dobit brotherhooda za psp? :D

St235 ::

si probal poklicat pa vprašat?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PS3 vs. Xbox 360 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Konzole
478263928 (10166) Larisabrownb
»

Katero konzolo kupiti? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Konzole
15826539 (23117) Pesimist
»

Uncharted 3: Drake's Deception

Oddelek: Igre
495008 (4045) yayo
»

Nakup računala in/ali konzole

Oddelek: Kaj kupiti
191351 (1119) Dromar
»

PS3>>>>mafia 2 vs. assasin's creed brotherhood(3)

Oddelek: Konzole
101677 (1542) Lloyd Banks

Več podobnih tem