Forum » Strojna oprema » acer ne prižge
acer ne prižge
#000000 ::
Pozna kdo tole napako
zadeva ne prižge sploh, vse kar je da ta gumb utripa če ga držim.
http://www.mojvideo.com/video-acer-napa...
zadeva ne prižge sploh, vse kar je da ta gumb utripa če ga držim.
http://www.mojvideo.com/video-acer-napa...
- spremenilo: #000000 ()
Duhec ::
Ali ti ledica za filanje baterije gori ? Gori vsaj Power ledica ?
Odstrani baterijo in vklopi brez nje.
Odstrani baterijo in vklopi brez nje.
Ja gori, gori tudi lučka za baterjo ampak ko stisnem gumbek za vklop obe ugasneta in dolker ga držim ne gorita, ko spustim pa se po par sekundah prižgeta nazaj.
Aja sem zamenjal cel power switch board ker imam še enga sesutega in naredi isto , sem mislu da je ta šalter zanič, no ja sej je lahko ker tud za tega nisem 100% da je delal.
Aja sem zamenjal cel power switch board ker imam še enga sesutega in naredi isto , sem mislu da je ta šalter zanič, no ja sej je lahko ker tud za tega nisem 100% da je delal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Duhec ::
Gumb za vklop se vklopi samo z enim pritiskom! Če ga boš držal (tako vsaj govoriš) predno se sistem naloži, pošlješ plati namig, da hočeš izklopit komp.
Isto je s stacionarnimi računalniki, ko držiš tipko za vklop približno nekaj 5 ali več sek., se ti bo isto ugasnil, podobno kot bi izštekal napajalni kabel.
Poizkusi štartat brez baterije , torej samo z napajalnim adapterjem in samo 1x stisni gumb za vklop.
Isto je s stacionarnimi računalniki, ko držiš tipko za vklop približno nekaj 5 ali več sek., se ti bo isto ugasnil, podobno kot bi izštekal napajalni kabel.
Poizkusi štartat brez baterije , torej samo z napajalnim adapterjem in samo 1x stisni gumb za vklop.
Ja to vem, jest sem samo za foro držal ker to je vse kar naredi, če ga stisnem kot bi ga hotel prižgat utripne samo enkrat in to je vse. Sem probal brez baterije, probal sem nekaj časa držat gumb ko ni ne baterije ne napajalca, ter priklopil na napajalnik in je isto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hp probook se več ne prižge, lučka on svetiOddelek: Pomoč in nasveti | 3698 (2643) | jukoz |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17841 (13964) | G_mAn |
» | HP 6730s se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1692 (1593) | awy |
» | Netbook po menjavi CMOS baterije ne deluje (sploh)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1771 (1536) | dunker |
» | Polit prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16843 (14086) | _koki_ |