Forum » Šola » Elektronski šolski učbeniki
Elektronski šolski učbeniki
xoom ::
Pred časom je Ministrstvo za šolstvo in šport začelo s postopno uvedbo elektronskih šolskih učbenikov, ki bi nadomestili klasične. Se je na tem področju že kaj premaknilo? Sam imam namreč hčerko z diagnozo SMA in bi učbenike ter delovne zvezke v elektronski obliki še kako potrebovala. Prosim za informacije!
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: gzibret ()
popster ::
elektrnski učbeniki so na spletu ze nekaj časa in so za vsakega koristna izkušnja:
www.thinkwell.com
www.thinkwell.com
cvetka123 ::
tudi mene bi zanimali el. ucbeniki, popster ti pa si navedel spletno stran za amerisko podrocje! nas zanimajo ucbeniki in delovni zvezki v el. obliki za slovensko devetletko!
hvala in lp.
hvala in lp.
Gwanaroth ::
Kontaktirajte me na ZS, če rabite več informacij o e-učbenikih.
Delam na tem projektu v eni izmed SLO založb.
Delam na tem projektu v eni izmed SLO založb.
Lights often keep secret hypnosis..
HairyFotr ::
Gwanaroth... lahko napišeš vsaj malo na splošno, kako se razvija scena e-učbenikov v Sloveniji?
Recimo kakšne vrste vsebin se proizvajajo, za katere naprave, kako jih učenci in učitelji sprejemajo, itd.
Recimo kakšne vrste vsebin se proizvajajo, za katere naprave, kako jih učenci in učitelji sprejemajo, itd.
Bellatrix ::
Po točno enem letu obujam temo.
Je kaj sprememb?
Je kaj sprememb?
People are quick to judge and slow to correct themselves.
Matev ::
gwanaroth
sem skušal preiskusiti
a kaj več kot to da mi računalnik konstantno za neka gesla in pasword sprašuje mi ni uspelo doseči
sem skušal preiskusiti
a kaj več kot to da mi računalnik konstantno za neka gesla in pasword sprašuje mi ni uspelo doseči
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()
puffs ::
Tole ne zgleda ravno groundbreaking? Sem mislila da bo kaj bolj interaktivno od plain scanov na katere lahko čečkaš z markerjem. Oh well.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Andrej Smrdu: Kemija: Snov in spremembe 3Oddelek: Šola | 3915 (3434) | lebdim |
» | Applovi e-učbeniki v prvih dneh uspeh (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 24383 (20396) | roli |
» | 1. letnik srednje strojne šole - problem s predmetoma OGR in LMAOddelek: Šola | 5058 (4601) | monsterson |
» | Južna Koreja digitalizira vse učbenikeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8547 (7030) | Gregor P |
» | Ministrstvo za šolstvo in šport želi prosto dostopne šolske učbenike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 23443 (21173) | noraguta |