Forum » Programska oprema » powerstrip problem
powerstrip problem
boha ::
uporablja kdo tale programček?
za popizdit. imam enga mx-a in sem danes nadgradil detonatorje (na sveže, ta stare sem zbrisal z detonator destroyer-jem). zakaj ti gonilniki vključujejo tako neumne resolucije (848x480, 1360x768, ipd šara), 960x720 pa ne, mi ni jasno. ok dosedaj sem jo kar s powerstripom definiral in zadeva je špilala. odkar sem pa nove detonatorje dal (30.82) nikakor ne morem reproducirat te resolucije. ma da se je*es ne gre, vse drugo kar probam od normalnih do nekih čudnih kombinacij pa vse dela.
ima kdo kakšno idejo?
za popizdit. imam enga mx-a in sem danes nadgradil detonatorje (na sveže, ta stare sem zbrisal z detonator destroyer-jem). zakaj ti gonilniki vključujejo tako neumne resolucije (848x480, 1360x768, ipd šara), 960x720 pa ne, mi ni jasno. ok dosedaj sem jo kar s powerstripom definiral in zadeva je špilala. odkar sem pa nove detonatorje dal (30.82) nikakor ne morem reproducirat te resolucije. ma da se je*es ne gre, vse drugo kar probam od normalnih do nekih čudnih kombinacij pa vse dela.
ima kdo kakšno idejo?
- spremenil: boha ()
AngelOfDeath ::
Za nvidia grafične kartice se uporablja
Nvidia refresh rate fix 2 dobi se ga pa tukaj
Nvidia refresh rate fix 2 dobi se ga pa tukaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Abit Siluro GF 4 Ti 4200 OTES ! Kaj narediti !?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1018 (797) | Sami |
» | Kaj pomeni "detonator"???Oddelek: Zvok in slika | 1427 (1177) | CaqKa |
» | Driverji za stara "jajca"Oddelek: Strojna oprema | 1354 (1188) | Vanich |
» | HELP - geforce mx400 32 rama + celeron 300a na 450 =SRANJEOddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (1047) | ABX |
» | detnonatorji problem!!!!Oddelek: Zvok in slika | 889 (766) | tejo |