Forum » Pomoč in nasveti » windows 7 in mac OS X
windows 7 in mac OS X
Rok 93 ::
Pozdravljeni!
mene zanima glede inštalacije obeh windows 7 in mac OS X.Baje je treba nardit 2 particiji in vsazga na svojo inštalirati, zanima me tudi če lahko in kako prekljapljaš med njima.
Prosim za čim več nasvetov, hvala!
lp
mene zanima glede inštalacije obeh windows 7 in mac OS X.Baje je treba nardit 2 particiji in vsazga na svojo inštalirati, zanima me tudi če lahko in kako prekljapljaš med njima.
Prosim za čim več nasvetov, hvala!
lp
zee ::
Najprej moras imeti enega od racunalnikov znamke Apple.
V drugem koraku pa moras namestiti BootCamp, ki ti zmanjsa OS X particijo, tako da lahko namestih Windowse. Po namestitvi Windowsov bos ob zagonu vselej vprasan, ce zelis zagnati OS X ali pa Windows.
To je to.
V drugem koraku pa moras namestiti BootCamp, ki ti zmanjsa OS X particijo, tako da lahko namestih Windowse. Po namestitvi Windowsov bos ob zagonu vselej vprasan, ce zelis zagnati OS X ali pa Windows.
To je to.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Rok 93 ::
ubistvu je ta operacijski sistem mac snow leopard, ki je pravkar prišev na partis omogočen tudi na pc
zee ::
ubistvu je ta operacijski sistem mac snow leopard, ki je pravkar prišev na partis omogočen tudi na pc
Narobe. Za delovanje OS X na PC-ju (oz. ne-Apple opremi) moras imeti zelo specificno strojno opremo. V nasprotnem primeru ti z veliko gotovostjo ne dela bodisi zvocna ali mrezna ali graficna kartica ali pa kaksen drugi kos strojne opreme.
Pustimo ob strani nelegalnost namescanja OS X na ne-Apple strojno opremo.
Slo-tech tudi ne nudi podpore za nelegalno programsko opremo.
zee
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mac os x in final cut pro xOddelek: Operacijski sistemi | 2307 (1887) | gorski volk |
» | Apple rešil zaplet z blagovno znamko iPad na KitajskemOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 5041 (3900) | Brias |
» | Psystar izgubil tožbo, Apple deloma onemogočil Hackintoshe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 8207 (6563) | roli |
» | Snežni leopard žre uporabniške podatke (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6896 (4918) | techfreak :) |
» | Mac OS X 10.6 v petek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 18723 (13225) | ShARk63 |