Forum » Pomoč in nasveti » Wireless ne dela!
Wireless ne dela!
ares ::
Pozdravljeni!
Na laptopu mi gori lučka za wireless, ki ponavadi ni gorela. Omrežje mi dobi, se tudi poveže......samo je brez signala. Kaj bi lahko bilo narobe?
lp
Na laptopu mi gori lučka za wireless, ki ponavadi ni gorela. Omrežje mi dobi, se tudi poveže......samo je brez signala. Kaj bi lahko bilo narobe?
lp
DeeCoy ::
verjetno si izklopil wireless. na tipkovnici imaš sigurno kakšno funkcijsko tipko, da ga prižgeš nazaj. Model prenosnika?
Enron x86 ::
Imaš v BIOSu vklopljen "WLAN Radio" (oz. nekaj podobnega bi moralo bit)?
Lp
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ares ::
Sej prej sem imel wireless in mi je delal, pa nism nič spreminjal v BIOS-u.Ali se lahko samo spremeni?Mislem da sem še 1x instaliral driver za wireless preko inst. CD-ja.Bom pogledal za vsak slučaj?
DeeCoy ::
mogoče si ga zbrisal, namesto še 1x inštaliral. Vse driverje za wireless dej dol, pa najnovejšga gor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri driver potrebujem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1815 (1299) | SloBiscuit |
» | Wireless: povezavo vidim, povezati nočeOddelek: Pomoč in nasveti | 1211 (1096) | peaks |
» | SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7840 (7186) | ArchNem |
» | Wireless problem!Oddelek: Omrežja in internet | 2263 (2151) | vbohinc |
» | ASUS wl-500g DeluxeOddelek: Pomoč in nasveti | 965 (965) | Scorpia |