» »

Ni zvoka ko hocem poslusat avdio cd

Ni zvoka ko hocem poslusat avdio cd

YiMMi ::

Nevem zakaj mi ne gre poslusat avdio cd-ja
zvocna je creative 128 na pci vodilu....
drugace bere cdje vse normalno tudi spila vse ok...ampak ko vstavim avdio cd mi tece sam cas zvoka pa ni????:|
Naprimer ce dam gor Win Me..pa vse spila ok...tudi druge gonilnike sem ze probo pa ne gre......;(
Dajte kaj priporocat...

Lucio ::

A imaš povezan CD ROM in SB z kablom, če ja s katerim normalnik ali digitalmin.

Če je kabel digitalem, potem moreš v Play control odkljukat mute v sekciji CD Digital (NE CD AUDIO).

YiMMi ::

:|
Ja s kablom sem ga povezo....kaksen je ne vem mislim da je digitalen....daj povej kje to obkljukam ....:8)

Jinxy ::

Ce ti v WinME spila, v win98 pa ne, je fora samo v nastavitvah glasnosti. Poglej v mixer od tvoje zvocne, pa si odkljukaj CD-Rom kot izvor zvoka, pa volume daj do konca, enako naredi pri nastavitvah za predvajanje

matevzm ::

Malce so tudi cudni teli driverji od Creativa. Pri meni Auxiliary ni delal v prvo. Sedaj je v redu.
V mixerju je bil Auxiliary vklopljen. vklop/izklop, vse po vrsti ni delalo. Potem pa grem in v Surround Mixerju (Speaker programcek Creativa) in prestavim Preset mode iz listen to CD na Play MP3 in sedaj dela in se tudi obnasa normalo (reagira na mute/unmute).
Ce ti v enem sistemu dela, v drugem pa ne, je res nekaj v driverjih.

McHregec ::

jaz mam iste probleme kot ti

ChiefThunder ::

Mam isto zvočno kot ti, me je to tud jebal. U glavnem, kabel potegneš od cd-roma do zvočne, najprej probaš na CD IN, če ne dela pa še na AUX. Pa mal v nastavitvah za glasnost poglej.

freserovski ::

Saj mam jaz tudi isto kartico, pa mi ne dela nobenih problemov. Aja, sam jaz mam analogn kabel potegnen v zvočno.
Kakšna je pa razlika med digitalnim in analognim, imam namreč tudi digitalno možnost na cd-romu, sam ne vem če zvočna podpira?:\
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Static noise/brnenje iz zvočnikov

Oddelek: Zvok in slika
231501 (1155) X-Jumper
»

Prosim za hitro pomoč pri prenosniku in mikrofonu !!!

163474 (2757) soklic
»

Statika v zvocnikih (pri maticni A8N-e) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
544159 (3670) Mac Gyver
»

Zvok iz kasete na CD

72064 (1990) horb13
»

ATI TV

91163 (1012) Mr.B

Več podobnih tem