Forum » Kaj kupiti » noname 10" E-Ink ebook reader za študentski budget?
noname 10" E-Ink ebook reader za študentski budget?
drejjerd ::
Iščem minimalističen, noname ebook reader, ki je dovolj velik za prikaz PDF formata (10" ali več), ki nima dodatkov, ki jih ne potrebujem nujno (sans 3G, WIFI, color display, touch screen, ...) in je po sprejemljivi ceni?
Še vedno iščem ebook reader, ker nujno rabim nekaj kar ne matra oči, seveda pa mi je 400EUR za nek Kindle DX ali Pocketbook Pro 902 veliko preveč. Vsi te imajo kup popolnoma nepotrebnih funkcij, jaz hočem res samo eink display da se ne matrajo oči in da lahko odprem PDF.
Iskal sem prosto po googlu in poskušal srečo po raznih kitajskih štacunah, no luck. Morda kdo ve kje bi lahko našel kaj podobnega? (kakšna hongkong izdelava trgovina tipa DX)?
Še vedno iščem ebook reader, ker nujno rabim nekaj kar ne matra oči, seveda pa mi je 400EUR za nek Kindle DX ali Pocketbook Pro 902 veliko preveč. Vsi te imajo kup popolnoma nepotrebnih funkcij, jaz hočem res samo eink display da se ne matrajo oči in da lahko odprem PDF.
Iskal sem prosto po googlu in poskušal srečo po raznih kitajskih štacunah, no luck. Morda kdo ve kje bi lahko našel kaj podobnega? (kakšna hongkong izdelava trgovina tipa DX)?
zee ::
Kindle lahko dobiš že za 200 EUR.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Kindle lahko dobiš že za 200 EUR.
Kindle DX za 200eur, kje, takoj kupim?
hm proizvajalcev očitno ne manjka samo najti pa trgovino na drobno je pa druga pesem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: drejjerd ()
zee ::
zee
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Order Total: EUR 386,80
Morda ti mešaš med dvema zelo različnima produktoma - Kindle in Kindle DX?
Morda ti mešaš med dvema zelo različnima produktoma - Kindle in Kindle DX?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kaj kupiti | 332395 (9984) | Furbo |
» | e-bralnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 45353 (26653) | AgiZ |
» | eknjige v sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25647 (22705) | Ales |
» | E-Book reader tehničnih knjig v PDF formatu? Obstaja?Oddelek: Kaj kupiti | 4503 (3994) | Miran |