Forum » Igre » DC universe online
DC universe online
funniboi ::
pozdravljeni!
mene pa zanima če še kdo igra DC universe online pa še nekej me zanima in sicer sm gledov na mantisu original DC universe online 30 dnevno verzijo 90 dnevno pa eno verzijo k ni nč zravn napisan pa me samo zanima če kdo ve a je to poj skos tvoja al morš tud kej mesečne naročnine plačevat?
HWALA..........
mene pa zanima če še kdo igra DC universe online pa še nekej me zanima in sicer sm gledov na mantisu original DC universe online 30 dnevno verzijo 90 dnevno pa eno verzijo k ni nč zravn napisan pa me samo zanima če kdo ve a je to poj skos tvoja al morš tud kej mesečne naročnine plačevat?
HWALA..........
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novosti iz ApplaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 10983 (8130) | aborko |
» | Apocalypse Now - the GameOddelek: Igre | 2515 (1789) | oo7 |
» | Čimcenejsi nov racunalnik za igre za 14letnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12786 (10759) | Ang3lo |
» | Sony zavoljo varnosti primoran izključiti tudi SOE, ukradene nadaljnje številke krediOddelek: Novice / Varnost | 8605 (7405) | 3furious |
» | Po težavah z EC2 zdaj nedosegljiv še PlayStation NetworkOddelek: Novice / Ostalo | 8323 (7219) | 3furious |