Forum » Omrežja in internet » Zanimiva ideja?!!
Zanimiva ideja?!!
Golden eye ::
Nekaj sem se spomnil ampak ne vem če obstaja!! Imam ISDN povezavo sedaj pa hočem da medtem ko je povezava neaktiva ali neizkoriščena do konca potem naj bi program shranjeval povezavo oz. "HITROST" in ko bi želel downloadat kakšno stvar bi ti jo iz prej shranjene povezave hitreje downloadal?????
Vem da se to sliši malo čudno ampak na tem svetu je VSE MOGOČE
Vem da se to sliši malo čudno ampak na tem svetu je VSE MOGOČE
ABX ::
To je možno samo če imaš ISDN linijo po V.56 standardu. Pokliči na Telekom in vprašaj če centrala, na katero si priklopljen, podpira ta srandard.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Hux ::
ja pac recimo da mas do nekatere strani ali dodeke pocasen prenos ali pa celo 0 uporabis proxy da leti bolse. Seveda mora proxy met dobro linijo do datoteke in do tebe.
Gandalfar ::
mah ne na tem principu delujejo razni download accelateroji ipd. jajca.. mal pobrski po kaksnem www.tucows.com ali pa www.download.com pod internet optimizer , download accl..
CaqKa ::
začni uporablajt kakšen programček za dolvleko datotek kot je recimo getright... v njih lahko recimo omejiš da ta trenutek naj dljajo z 5k/s kasneje pa z polno paro recimo.. pa schueduling lahko v njih nastaviš.
kaj pa je z onim standardom pa nevem.. mogoče da ti res to omogoča kar želiš samo močno dvomim da ga imajo pri siolu :)
kaj pa je z onim standardom pa nevem.. mogoče da ti res to omogoča kar želiš samo močno dvomim da ga imajo pri siolu :)
Jaz sem stalni gost na enem ftp serveru ki mi vlece z 102kB/s.
Prek na 512 je vleklo 59kB/s na 1Mbit 80kB/s zaj 102kB/s.
V cem je fora? Isti server samo ki je publik dela brez blema 230+. Pravi da ni dobene omejitve na uporabnika torej iscen en proxy da preusmerim pretok podatkov samo ki nej najdem dovol hitrega?
Edited:
Lih sem trackno oba servera. Preko cist istih ruterjev gre tak da ni razloga zakaj bi bla taka razlika vecja kot 50%
Downloadam z navadnim windows clientom ki vzeme samo 1kratno povezavo do filsa, Hm.. Drek to. Prroxy ne pomaga tu nic.
Prek na 512 je vleklo 59kB/s na 1Mbit 80kB/s zaj 102kB/s.
V cem je fora? Isti server samo ki je publik dela brez blema 230+. Pravi da ni dobene omejitve na uporabnika torej iscen en proxy da preusmerim pretok podatkov samo ki nej najdem dovol hitrega?
Edited:
Lih sem trackno oba servera. Preko cist istih ruterjev gre tak da ni razloga zakaj bi bla taka razlika vecja kot 50%
Downloadam z navadnim windows clientom ki vzeme samo 1kratno povezavo do filsa, Hm.. Drek to. Prroxy ne pomaga tu nic.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hux ()
samo ta streznik je nekaj posebnega . Tako kapaciteto nevem ce ma siol pa arnes skupaj .
To je eden izmed najvecjih evropskih providerov. Vec podatkov nemorem dat.
No do preobremenitve nikakor ne prihaja zaj ker tudi ce download je stabilen pri 104kB/s vedno. Lih se pogovarjam z onim in mi je celo sliko postal da ni omejitve hehe. Nevem no kaksen razlog bi lahko tukaj bil.
To je eden izmed najvecjih evropskih providerov. Vec podatkov nemorem dat.
No do preobremenitve nikakor ne prihaja zaj ker tudi ce download je stabilen pri 104kB/s vedno. Lih se pogovarjam z onim in mi je celo sliko postal da ni omejitve hehe. Nevem no kaksen razlog bi lahko tukaj bil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adsl vprašanjaOddelek: Omrežja in internet | 2375 (1819) | Vrvy |
» | ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 35688 (18770) | RedOS |
» | ADSL tezaveOddelek: Omrežja in internet | 1760 (1057) | Hux |
» | Kje stestirati internet povezavo? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4921 (3868) | Hux |
» | Za vse ADSLejevceOddelek: Omrežja in internet | 2898 (1548) | BC3 |