Forum » Programska oprema » edonkey
edonkey
undefined ::
> search pa boš vse najdu
Vedno je search, vedno je bil. Zakaj je potem tukaj ta forum? Dajte se vzdržat takih neumestnih komentarjev.
Vedno je search, vedno je bil. Zakaj je potem tukaj ta forum? Dajte se vzdržat takih neumestnih komentarjev.
Predator ::
undefined ::
Ok, mislil sem, da je bil mišljen splošni search - Google, etc. Drugače pa je tale search na slo-techu tak ko piše poleg: psevdo. Stvar najde komaj 5% iskanega.
bodom ::
zaj_tam: cak a lohk poves zakaj bi bla emula boljsa?
jst uporabljam edonkeya in mi povprecno dela okol 60-70kb/s. a bi blo z emulo se kej boljs?
LP
jst uporabljam edonkeya in mi povprecno dela okol 60-70kb/s. a bi blo z emulo se kej boljs?
LP
globoko grlo ::
hjaa, men je mula bolš ker mi 220k dol včele, sicer res ne skoz in zlo odvisn kaj DLjaš, ampak kadar lahko leti ko snta skira
bodom ::
uf ej...ma ta emula zares potegne kot mora
prej sm se hvalu d mi ni treba it na emulo, ker mam prenose 60-70kb/s...zdej pa mam zalaufano emulo, pa so prenosi zmer nad 100kb/s.
torej...emula Welcome aboard
mam pa 1mbit ADSL
LP
prej sm se hvalu d mi ni treba it na emulo, ker mam prenose 60-70kb/s...zdej pa mam zalaufano emulo, pa so prenosi zmer nad 100kb/s.
torej...emula Welcome aboard
mam pa 1mbit ADSL
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426295 (9579) | Freakylion |
» | eMule vs. torrentOddelek: Omrežja in internet | 5095 (4227) | mit3k |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2637 (1911) | cybermedo |
⊘ | eMULE in nje problemiOddelek: Programska oprema | 1749 (1230) | Gandalfar |
» | eDONKEY oz. eMULE in okupiranje diskaOddelek: Programska oprema | 1571 (1060) | bodom |