» »

SiteTalk

SiteTalk

PoPon2 ::

Kdo še ni slišal za SiteTalk?
Zadne čase poslušam še samo v tem. V glavnem, gre se za novo socialno omrežje s katerim naj bi se dalo služiti. Služiti se da z pridobivanjem novih uporabnikov tega omrežja. V Sloveniji že imajo svoje pisarne, prirejajo predstavitve, predavanja... SiteTalk ponuja še dodatne funkcije, ki jih facebook ne podpira, kot so potovanja, etrgovina itd. Včlanitev je sicer ZASTONJ. Vsak, ki bi rad služil mora v začetku kupiti paket v vrednosti 500€ ali 2000€, če sem prav razumel. Paket naj bi vključeval nevem točno kakšne ugodnosti, ter opcije(bodoče delnice), ki bliskovito rastejo.
Mnogo kolegov se je že včlanilo in so sedaj zelo navdušeni(naj bi tudi služili). Po spletu rastejo, tudi Slovenske spletne strani v podporu Sitetalku, kot gobe po dežju. Je dobil Facebook dostojanstvenega tekmeca? In bojda, če si v tem bo tvojih finančnih težav kmalu konec. Nas res lahko Uniaco podjetje reši vsega hudega, če se le učlanimo in povemo dobro novico(kako služiti easy many) naprej? Res pa je, da imajo iz dneva v dan več članov.
Ker vem da je na tej strani dosti računalničarjev, ki so morda bolj na tekočem kot jaz, bi prosil za kakšno dodatno informacijo, če je to res tako nedolžna in sveta zadeva.

Še neki linkov da bo slika jasnejša
http://www.sitetalk.com/
http://www.racunalniske-novice.com/novi...
Nekaj opozoril
http://www.finance.si/276496/Unaico_nat...
http://translate.google.com/translate?j...
https://www.deloitte.com/view/en_HU/hu/...
Se nekaj iz tujih forumov na to temo http://sitetalkunaico.wordpress.com/201...

Kaj mislite??
  • zaklenil: Primoz ()

stalker ::

PoPon2 je izjavil:

Vsak, ki bi rad služil mora v začetku kupiti paket v vrednosti 500€ ali 2000€

ČIMPREJ PROČ!!!

PoPon2 ::

:D gre se za nekakšen piramidni sistem. To je dejstvo. Zanimivo pa je, da SiteTalk obstaja že nekaj let in se še ni zrušil. Ljudje so opozarjali tiste, ki so se že pred časom plačevali pakete, naj tega ne počno in da v Uniaco svojih obljub ne bodo nikoli uresničili(glede polne funkcionalnosti sistema, nadgradnje eTrgovine itd.). Toda njihove strani se vedno bolj izpopolnjujejo in ponujajo vedno več. Ljudje, ki so vztrajali sedaj že lepo služijo(nekateri saj). Jaz sem velik skeptik glede uspeha SiteTalk, toda gre jim vedno boljše. To me čudi. Bo to res scam stoletja? Morda uspeh

zee ::

Piramidne sheme, ki jih ne organizira drzava (zdravstveno in pokojninsko zavarovanje), so v Sloveniji prepovedane.

AFAIK.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

antonija ::

Ce se ne motim so piramidne sheme pri nas nezakonite (ce lahko pokazes da obstaja moznost koncnosti (kar pri piramidah 100% obstaja) potem je nezakonito).

Ti pa dam 9/10 za trud glede reklame, in pa 1/10 za izvedbo.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

KoMar- ::

Še en glas za "stay the f**k away from this s**t".

PoPon2 ::

antonija je izjavil:

Ce se ne motim so piramidne sheme pri nas nezakonite (ce lahko pokazes da obstaja moznost koncnosti (kar pri piramidah 100% obstaja) potem je nezakonito).

Ti pa dam 9/10 za trud glede reklame, in pa 1/10 za izvedbo.

Hehe reklame, bodi resen. Verjami mi, da sem zadnja oseba, ki bi jim delal reklamo. Preberi si članek, ki sem ga dal zravn. V Slo naj bi bli pod preiskavo, ker je bil sum piramidne sheme. Toda še vedno so tukaj, torej ni klasična piramidna shema. Še danes so imeli predstavo v Mb hotel Habakuk. Hočem samo slišati koga, ki se na zadevo spozna,... ki je zasledil kakšen članek, mogoče pozna osebo, ki so mu naredili krivico, da si bom čist na jasnem,da gre za prevaro.

Gandalfar ::

pohlep .. tako najlazje nategnes cloveka

antonija ::

Sej pravim: Zelo lepo si se potridl spravit cim vec "informacij" v svoj post. Sem ti dal oceno 9/10 za trud. Sploh tvoja varianta rainbow ruse-a kjer si lepo skombiniral domnevni sum na nelegalnost/nategancijo s frazami kot so "reši vsega hudega" in pa tvoje navdusene kolege (ki baje sluzijo) je bila precej dobro izpeljana.

Zadnji stavek je pa sploh odlicna sugestija, ker bi si povprecen zemljan iz njega najboolj zapomnil "nedolžna in sveta zadeva". Ce bi stavek oblikoval v drugo smer in vprasal "ce je to res nelegalno in nategancija" bi bila zadeva ravno obratna...

Srcno upam da se je vecina ljudi ze naucila najdet take verbalne carovnije (ki preverjeno delujejo in se uporabljajo dnevno, samo micken bolj prefinjeno kot v tejle temi) in da ne bojo nasedal takim debilizmom.

Ti bom napisal tvoj post, ce bi jaz izvedel za tako stvar in bi iskreno bil skepticen in spraseval za nasvet:

A je ze kdo slucajno slisal za SiteTalk?
Zadnjic sem nekaj slisal o eni zadevi. V glavnem, slo naj bi za eno sorto socialnega omrezja s katerim naj bi se dalo služiti. Pridobivanjem novih uporabnikov naj bi prineslo zasluzek, tako kot pri vseh dosedanjih piramidnih sistemih ki so propadli. Baje da imajo celo svoje svoje pisarne v Sloveniji, prirejajo predstavitve, predavanja... Njihova internetna stran naj bi ponujala neke blazne ugodnosti, sam tega ne mores preverit doler se ne vclanis. Vclanitev je sicer zastonj, ampak pride z drobnim tiskom. Ker ce bo rad sploh kaj sluzil moras najprej placati vsaj eno slovesnko minimalno placo (500EUR) ali pa kar 4 (2000EUR). Paket naj bi vključeval nevem točno kakšne ugodnosti, ter obljube o bodoih delnicah, ki baje bliskovito rastejo, ceprav se ne obstajajo.
Mnogo kolegov se je že včlanilo in so sedaj zelo navdušeni, ampak noben od njih mi noce povedat ce je ze kaj zasluzil. Nobenih detajlov mi nocejo povedat da bi se sam lazje odlocil. Po spletu raste stevilo spletnih strani v podporu Sitetalku, kot gobe po dežju, kar je precej sumljivo.
Ker vem da je na tej strani dosti računalničarjev, ki so morda bolj na tekočem kot jaz, bi prosil za kakšno dodatno informacijo, če je to res samo nategancija in pobiranje dnarja lahkovernezem.


Identicna vsebina predstavljena iz drugega zornega kota.

Ce pa iskreno isces nasvet si ga pa dobil ze nekajkrat: stvar je nelegalna, ce jo mislis prevec aktivno reklamirat bo to verjetno zmotilo koga in se zna zgodit da bos dobil obisk od kaksnega organa (drzavnega se razume).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: antonija ()

PoPon2 ::

antonija, hvala za laskanje :)
9tke so lepe ocene. Sem dobu kr navdih, da bi šel na magisterij kakga novinarstva. rambow ruse...čuj ti to:D nisem vedu, da to znam sploh. Vidim pa, da od tebe ne bom dobil nobenega odgovora, ki ga iščem. Tema SiteTalk je bila na slo-tech objavljena že maja prejšnje leto. Odgovori so bili isti: čim dlje stran. Iščem dokaze. Je bilo obdobje, ko sem tudi sam skoraj kupil paket. Tu kjer živim so padli v zadevo predvsem študenti in dijaki, kar je normalno. Širi se z neverjetno hitrostjo. Z dokazi bi lahko opozoril druge. Si mogoče pomislil na to?? Če bi se pa že šlo za reklamo, potem bi jo naredil v svojo korist. Od take reklame nimam nič. Noben me nebo kontaktiru, da bi se lahko vpisal pod mene. Da bi se pa ljudje vpisovali pod druge... nevem kaj bi imel jaz od tega. Kar se tiče tvojega članka, ki bi ga ti napisal... zakaj bi me zanimal nasvet za tisto kar že vem? Vem za pisarne, vem za predstavitve, vem tudi koliko nekateri kolegi zaslužijo. Ne vem pa kje je prava zanka! Stvar nelegalna? Zakaj je še tukaj?? Zakaj je je vedno več??? To meni ne gre v glavo, če je zadeva nelegalna. Upal pa sem, da bo kdo tukaj vedel kej več kot jst. Kdaj se bo zadeva zrušla? Enkrat se more. Kakšne so možnosti, da res pridejo na borzo? Člankov, da nekaj v zadevi smrdi je malo...premalo na spletu, to me čudi. Tiste, ki sem našel sem jih prilimal v temo. Rad bi nekaj oprejemljivega, kakšne nove informacije. Članki so zastareli. Zadeva pa še kr teče.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MLM(piramidne) sheme (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11425681 (3652) maticb492
»

Bi investirali v piramidno shemo?

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
163350 (2546) shintaro

Ponzijeva shema ByXpress (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23397172 (70160) krneki0001

SiteTalk

Oddelek: Loža
218047 (3217) enadvatri
»

Nudenje dela - izkoriščanje nezaposlenih (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
747241 (5735) IceIceBaby

Več podobnih tem