» »

SiteTalk

SiteTalk

driver_x ::

Pred kratkim je bil znanec na neki predstavitvi, kjer so predstavljali neko oh-in-sploh vse-v-enem zadevo. Med drugim so punujali delnice po 0,1 eur (menda bodo kmalu vredne 100 eur), lansirali pa so tudi spletišče, ki bo v kratkem postalo drugi FaceBook, spletna trgovina in še vse kar je možno. Meni si zdi vse skupaj en velik nateg, znanec pa je bil nad predstavitvijo precej navdušen.
Zanimivo pri stvari je to, da v "spletni trgovini" prodajajo tudi neko tehnično robo. Po večini gre za no-name izdelke, sem pa na hitro med njimi zasledil tudi par takih, kot je bil netbook Hot Eee, ki je spominjal na Asusove izdelke ter Hero Mobile Phone (lahko da si imen nisem čisto natančno zapomnil), ki pa je na videz zelo spominjal na HTC-jevega Herota, le funkcij je imel precej več (kakor je običajno pri tovrstni kitajski robi).
Zanima me, kako je pri nas s prodajo tovrstnih ponaredkov (sicer dvomim, da ti ob nakupu sploh kaj pošljejo) in če je že kdo prišel v stik s to zadevo).
  • zaklenil: Primoz ()

hamax ::

Problem človeštva? Premikam v ložo.

Gost ::

Sprašuješ nekaj kar sploh ne znaš vprašati. Predstavljena ti je bila verjetno Unalco background firma, ki se širi po klasičnem piramidnem sistemu.

Več o tem:
http://www.webtwoforyou.eu
username: sitetalk
password: dreamteam2010

Mene niso prepričali.

driver_x ::

Gost: ne vem, kaj si mislil s prvim stavkom. Na predstavitvi je bil znanec, ki so ga očitno prepričali. Meni osebno pa obljube o skoku delnic z 0.1 na 100 eur prižgejo rdečo luč za alarm. Dodatno nezaupanje pa se mi je pojavilo, ko sem videl spletno trgovino s ponaredki. Tukaj sem samo vprašal, če kdo kaj več ve o temle.

c3p0 ::

Klasične MLM prevare. Obljube, ki vedno ostanejo le to.

driver_x ::

Sem malo poguglal. ATRP odsvetuje poslovanje z njimi, saj naj ne bi imeli ustreznih dovoljenj, krovna firma je registrirana na Panami, ...

MIHAc27 ::

Ej za tvojga prijatla imam pa jaz tudi ene super delnice ki že zelo hitro rastejo zato mora pohiteti. Iz 1 centa na 500$ prej kot v letu. Edino rabi še dva zraven pripeljat :D

Mah ja..prav žalostno je, da vsak ki ima 5 minut časa nekaj obljublja rezultatov pa ponavadi potem ni nikoli. Sej so cvetke (Npr. Google) a kaj ko je na eno tako vsaj 100 propadlih firm.

driver_x ::

Zadeve malo bolj poznam: v Sloveniji je bilo kar nekaj primerov, ko so obljubljali donose do 20% na mesec. Ljudje so množično drli v te sheme, še sam sem od nekoga poslušal, kako sem neumen, da ne investiram v tole. Na internetnih straneh teh shem so se jim nato vrtele neke številke, da so se potem vsi slinili nad svojimi donosi. Do problemov je prišlo, ko je bilo potrebno investiran in "oplemeniten" denar izplačati. Najprej so se zgovarjali na banke, potem jim je nagajala država (izgovori so bili v stilu, da država noče, da ljudstvo tako bogati, lol), na koncu so pa le ugotovili, da jih je nekdo nategnil na suho.
V zvezi z zgoraj omenjeno shemo sprašujem zaradi tega, da bi lahko znanca odvrnil od nje, saj je čisto padel notri.

c3p0 ::

Verjetno govoriš o tem "poslovnežu":

http://www.dnevnik.si/poslovni_dnevnik/...

driver_x ::

Ta je eden izmed njih. Pred časom so se kot gobe po dežju pojavljale ponzi sheme, ki so obljubljale velike donose na forex trgih. Sedaj so bolj v modi "naložbe" v žlahtne kovine, s prav tako velikimi donosi.

c3p0 ::

Še boljši so, ko izjavijo "saj je samo 20% na mesec, nekateri delajo po 50% na dan".

BlueRunner ::

50% na dan. Dva meseca časa, pa kupim cel svet.

Obrestno obrestni račun... najmočnejša sila v Vesolju. (A. Einstein)

driver_x ::

Saj so nekje že dokazali, da bi tudi z 20% na mesec in nekim ne tako nedoseglivim vložkom po nekaj letih dobival več obresti, kot je denarja na svetu.

drejc ::

Na šahovsko polje postavi 1EUR in potem na vsakega naslednjega 2X več kot si dal na prejšnega... kupiš cel svet nekaj tisočkrat! 8-)
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

crobat ::

pa vsi skupi mutite prazno slamo. Zdaj sem ravno prebral kar je napisanga pod zadetki sitetalk tu, in nobenih dejstev...

nelegalno ni, ker če bi bilo nelagalno bi že zdavnaj bili vsi v čuzah, so pa "iznašli" podoben sistem piramide, nevem točno v čem je razlika, a so izrabili luknje v zakonu, in stvar je legalna.

velika verjetnost je da vse skupaj pade v vodo in bo 90% vlagateljev nategnjenih, kar tudi pravi ekonomska formula, večji ko je riziko za vlaganje večji je donos in obratno, lahko predvidevamo da pri tako velikem donosu mora biti zelo velik riziko.

nadalje, v to mrežo ko kupuješ, KOLIKO SEM USPEL SAM RAZBRATI ni nihče vezan na tvoj nakup, pač vložiš lasten kapital zgolj na zaupanju v firmo, in nimaš niti pravne usnove za iztrjavo svojega vložka nazaj.

Po zadnjih uradnih virih ki sem jih slišal, tudi ni govora o delnicah, marveč o opcijajh, ki jih z nakupom pridobiš. Znotraj same organizacije pa špekulirajo prehod na delničarski trg ter razdelitev delnic med svoje v lagatelje v razmirju teh opcij

Ustanovitelji + slovenski vodja te organizacije prinas nimajo čiste zgodovine v svetu gospodarstva.

Tudi jaz sem videl, da kolega že dobiva nek denar na račun te organizacije, ni pa si še povrnil svojega vložka. Dajo ti neko lastno bančno kartico preko katere lahko dviguješ denar.

z pridobljenimi opcijami lahko trguješ a le znotraj organizacije

-----------------------------------------------------
To je to kar vem jaz, in lahko rečem, če kdo ve kaj več, naj pove, ker tu pišem (me je kregu nekdo da spet odpiram novo temo, pa se šov prebrat use še enkrat :) ja sem res nepotrebno odpru novo temo se upravičujem, ampak odgovorov nisem dobil, razen nepodkrepljenih osebnih razmišljanj) (tudi moje osebno razmišlanje je tako da povsej verjetnosti iz te moke ne bo kruha ampak to je zgolj osebno mišljenje na podlagi občutij in predhodnih izkušenj, ki pa ni dejstvo)

kaj pa ste mislili stem o ponardekih v trgovini? kaj je že kdo kupil kaj njihovega?

D-PaX ::

Čisti nateg >:D in 100% korupcija, naj še to pregleda naša komisija. :)
Paxy

calibre245 ::

Bil je nateg pred dvemi leti, bil je nateg lani, nateg je letos.. za nekatere bo nateg za vedno :))
Najbolj zanimivo je to, da obrekuje tisti folk, ki nima pojma o čem gre in se sklicuje samo na razne spletne strani in forume, ki so ponavadi izpeljani iz drugih spletnih strani in forumov, ki so.. blabla.. Tako, da ne prodajat bučk :) Eni pač nimate "jajc", da bi pristopl tud poslovno, sprijaznite se!
Mogoče vam bo Lightmaker spremenu mišljenje, ko bo dokončal podobo SiteTalk-a :) Ampak ne vsem, za nekatere bo še vedno nateg, ker pač ne upate.. :))

jest10 ::

Lepo, da se je vaše visočanstvo pravkar nesebično registriralo na forum in nam naklonilo razodeti resnico

BALAST ::

Piramidna shema, katero policija še preiskuje... razplet po volitvah.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

calibre245 ::

Saj pravim, se slišimo čez 1 leto :)

BALAST ::

... in ti boš zopet naredil nov S-T račun. :))
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

enadvatri ::

Sitetalk (Unaico/Enigro) je pri nas izginil, le še tu pa tam koga opeharijo za zaprtimi vrati.

Ravno danes sem zasledil sliko na FB, ki jo je objavil znanec in pripisal: "Slovenia Sitetalk Stars leaders training". Prav on je edini, ki ga poznam in se preživlja z mreženjem (beri: prevaro). In to tako dobro, da si je kupil hišo, avto, oba z ženo pa nosita prava Rolexa.

Kolikor vem, se je vsa igra preselila na večje "trge" revnejših evropskih držav (v Romunijo, Bolgarijo, Srbijo, Hrvaško ...).

Strašno me jezi, da nobeni evropski državi ni zares mar, saj ni nikogar še potipala ali kako drugače ukrepala.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ponzijeva shema ByXpress (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23397165 (70153) krneki0001
»

Sitetalk

Oddelek: Loža
84238 (3989) Auba

Kakšne izkušnje s podjetjem Varnost in donos d.o.o. (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23642171 (35063) Tilen

SiteTalk

Oddelek: Loža
93392 (3324) PoPon2
»

Veliki denarji in malo dela (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11117487 (10880) Elemen_T

Več podobnih tem