Forum » Loža » Kako je nastajala ta država
Kako je nastajala ta država
dronyx ::
Zabavno branje. Janša pa res nima sreče. Kakor ga jaz poznam bo mandat 2012-2016 porabil samo za maščevanje.
- zaklenil: bluefish ()
kixs ::
Tole je ze nekje na forumu...
Sicer nisem vsega bral, vendar je to samo pogled skozi ene oci. Nastanek drzave je precej kompleksen proces in trud mnogih...
Sicer nisem vsega bral, vendar je to samo pogled skozi ene oci. Nastanek drzave je precej kompleksen proces in trud mnogih...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
we_are_borg ::
Pravljice zarote dobro denejo pred spanjem...
death is irrelevant
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: we_are_borg ()
Meni je zlasti zabaven del s Špelo Predan. [odstranjeno na željo ŠP in VV] Parkrat sem skoraj umrl od smeha.
[odstranjeno na željo ŠP in VV]
[odstranjeno na željo ŠP in VV]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz ()
zee ::
Osebno mislim, da si tip izmisljuje, ker za njega v casu osamosvajanja nisem slisal.
Zagotovo so se sicer med osamosvajanjem dogajale cudne reci.
Zagotovo so se sicer med osamosvajanjem dogajale cudne reci.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
KoMar- ::
Jaz sem še vedno mnenja, da lahko iz sloga pisanja in ignoriranja presledkov za vejicami vsaj malo sklepamo na avtorjevo mentalno stanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Osebno mislim, da si tega vsega enostavno ne moreš izmisliti, če pa bi si, pa bi blog že izginil oziroma bi kdo to demantiral, tako pa vsi samo debelo gledajo v šoku. To piše Mitja Kunstelj, ki je znan iz afere Depala vas. Jaz sem bil na Morsu nekje leta 1994, ko je prišel Kacin za Janšo in so začeli obračunavati z Janševim kadrom. Iz takratne 6 uprave Morsa (obveščevalna služba) so jih premeščali na razne druge pisarniške položaje in nekaj od tega, kar piše model na blogu, sem že slišal, ker sem z nekaterimi govoril oziroma je eden od njih postal celo moj sodelavec.
Nek model iz Vrhnike (A.P.), na blogu piše da je bil bivši član SDV, pa je baje celo moje sosede spraševal, kje sem bil v vojni za Slovenijo, ko sem kandidiral za službo. Šlo naj bi za preverko v stilu stare partije, kot bi kandidiral za šefa Udbe, ne pa kurčevega pripravnika.
Jaz se ne čudim, da je ta država po 20 letih na kolenih. Toliko sranja se enostavno ne da prebaviti nekaznovano.
Nek model iz Vrhnike (A.P.), na blogu piše da je bil bivši član SDV, pa je baje celo moje sosede spraševal, kje sem bil v vojni za Slovenijo, ko sem kandidiral za službo. Šlo naj bi za preverko v stilu stare partije, kot bi kandidiral za šefa Udbe, ne pa kurčevega pripravnika.
Jaz se ne čudim, da je ta država po 20 letih na kolenih. Toliko sranja se enostavno ne da prebaviti nekaznovano.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plačljivo spletno časopisje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 21892 (20199) | Gandalfar |
» | Izbira miškeOddelek: Strojna oprema | 4540 (4028) | medek |
» | RKC : Država (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16272 (16272) | Daedalus |
» | Topic o MlacomuOddelek: Pomoč in nasveti | 2104 (1439) | Justy |