Forum » Pomoč in nasveti » Tualatin procesor in plata Abit BE6-II
Tualatin procesor in plata Abit BE6-II
Tarzan ::
Zanima me, če se da pripravt Tualatin Celeron procesor, da deluje na matični plošči ABIT BE6-II? Baje se nekaj ureja z izoliranjem pinov. Imam adapter za Slot 1, ki ima nastavljivo voltažo, ki se začnejo že pri zelo nizkih vrednostih.
Hvala
Hvala
Boky ::
Tarzan daj mi email, pa ti posljem en dokumet v hrvascini o tem kaj moras narediti(linka kje sem ga pobral na zalost nimam vec).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()
Spajky ::
Tulci čudovito delajo na modificiranih slotketih na tvoji plati, problem je le, če imaš "tapravi" FcPga slotket za modifikacijo; če ni eden od tistih /uporabi kao iskanje po slo-techu za linke/ si poglej tole!
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
akulp ::
Adapter FCPGA to P3&Celeron Tualatin CPU
A je to to kar rabim za Tualatina na BH6 ?
TO sem našel na unem ceniku iz hrvaške firme... http://www.ve-mil.hr
A ma stvar možnost spreminjanja napetosti, če kdo ve?
A je to to kar rabim za Tualatina na BH6 ?
TO sem našel na unem ceniku iz hrvaške firme... http://www.ve-mil.hr
A ma stvar možnost spreminjanja napetosti, če kdo ve?
Ja tisti adapter se da na Slotket in pol gor še Tulca, voltaže pa pol rihtaš iz Biosa!
akulp ::
Čak kolk pa je voltaža pri Tulcu? Ker a ni rano v tem problem,da se ne da naštimat tolk nizke voltaže...govorim za BH6 plato.
Voltaže pri Tulcih so od 1,475Vcore dalje in BH6 gre sigurno dol do 1,5V...
tac ::
Kakšna je pohitriitev sistema na ta način? Konkretno zdaj imam C600 na 900. Zanima me predvsem za direktno shranjevanje slike od TV tunerja v Divx format, zdaj imam baje prešvoh procesor za to ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11432 (7770) | Spajky |
» | Abit BH6Oddelek: Strojna oprema | 1286 (1119) | iggy1517 |
» | Tualatin na BX-u:info-koliko nas je?Oddelek: Strojna oprema | 3120 (2092) | sidney |
» | Tualatin mod dela!!!Oddelek: Navijanje | 2377 (1825) | GTi |
» | c1000@1330Oddelek: Navijanje | 1846 (1430) | Spajky |