Forum » Pomoč in nasveti » OpenGL gonilniki za Radeon Mobility
OpenGL gonilniki za Radeon Mobility
CirCA|PhP ::
Na laptopu gericom supersonic M6T imam 'manjše' težave z OpenGL.
Ko hočem igrati katero igro, mi napiše, da OpenGL subsystem could not be loaded(nekaj v tem smislu). To so mi že nekje povedali da nimam naloženih gonilnikov za OpenGL.
Z neta sem potegnil en gonilnik(88mb), med instalacijo tega pa mi napise da ta GLsetup pač ne podpira moje grafične, ki pa je Radeon Mobility 4x AGP..
Če ima kdo isto težavo in jo je rešil oz. ve za takšen gonilnik, mi naj prosim sporoči, hvala.
Ko hočem igrati katero igro, mi napiše, da OpenGL subsystem could not be loaded(nekaj v tem smislu). To so mi že nekje povedali da nimam naloženih gonilnikov za OpenGL.
Z neta sem potegnil en gonilnik(88mb), med instalacijo tega pa mi napise da ta GLsetup pač ne podpira moje grafične, ki pa je Radeon Mobility 4x AGP..
Če ima kdo isto težavo in jo je rešil oz. ve za takšen gonilnik, mi naj prosim sporoči, hvala.
CaqKa ::
na ati.com poišči svojo grafično in gonilnik zanjo... pa gonilniki nimajo več kot 10-15 mega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Steam za Linux na voljo vsemOddelek: Novice / Igre | 15846 (12885) | deadbeef |
» | Nov članek: Čudežno popotovanje skozi grafični cevovod - 2. delOddelek: Novice / Nova vsebina | 4762 (3516) | SavoKovac |
» | OpenGL zajbava neki.Oddelek: Pomoč in nasveti | 881 (764) | povso |
» | Tezave z ATI RADEON 9200 v FEDORA CORE 3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1265 (1161) | CCfly |
» | Problem z zagonom iger RTCW in MOHAAOddelek: Igre | 2646 (2330) | Flay |