Forum » Pomoč in nasveti » IpV6 in ostale zadevscine
IpV6 in ostale zadevscine
StratOS ::
O ipv6 sem bral veliko, vendar bi rad o tem slisal iz prve roke, kaksna beseda o tem pri nekomu, ki je to sprobal in ve kaj to je .
Zanima me kako testirati Ipv6, zanima me tudi ipV6 DNS in takšne zadeve konverter ipv6/ipv4. Kakšne so razlike in kao naprimer kako to poteka v XP-jih ( test ), kaj je/se treba dodatno urediti ( konverter apps ), ki ta protokol ze podpirajo, mogoče kakšna razlika je v npr. ping casih in primerjava, kako je to poskrbljeno pri ostalih OS-ih (linux)
Ali se sploh splaca glede da zelo malo serverjev to res sedaj podpira ?
Kdaj bodo nasi ISP pripravljeni na ipv6 ?
Pa tudi kaksna povezava broadband/ipv6 je zelo dobrodošla, ter kaksna direktna posebnost pri internet brskljalnikih ( sploh obstaja kateri, ki bi že iskoriscal prednosti ipv6 ) ?
Zanima me kako testirati Ipv6, zanima me tudi ipV6 DNS in takšne zadeve konverter ipv6/ipv4. Kakšne so razlike in kao naprimer kako to poteka v XP-jih ( test ), kaj je/se treba dodatno urediti ( konverter apps ), ki ta protokol ze podpirajo, mogoče kakšna razlika je v npr. ping casih in primerjava, kako je to poskrbljeno pri ostalih OS-ih (linux)
Ali se sploh splaca glede da zelo malo serverjev to res sedaj podpira ?
Kdaj bodo nasi ISP pripravljeni na ipv6 ?
Pa tudi kaksna povezava broadband/ipv6 je zelo dobrodošla, ter kaksna direktna posebnost pri internet brskljalnikih ( sploh obstaja kateri, ki bi že iskoriscal prednosti ipv6 ) ?
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
undefined ::
http://hs247.com/
http://hs247.com/win2kirc.html
Vse kar rabiš vedeti o IPv6 in testiranju.
Potrebuješ pa Linux ali Win2k/XP.
http://hs247.com/win2kirc.html
Vse kar rabiš vedeti o IPv6 in testiranju.
Potrebuješ pa Linux ali Win2k/XP.
ipv6 protokol za mrezne je, kaj pa npr. a treba met tudi ipv6 protokol PPPoE driverje recimo za IPv6 FTTH/ADSL broadband dostop ( ce ze ISP ponuja to ).Zanima me kdaj bi to v Sloveniji bilo mogoce ISP ipv6 in ADSL ipv6 dostop ?
undefined ::
Ne potrebuješ gonilnikov. Implentacija v WinXP je že vgrajena. V Win2k pa namestiš paket iz strani Microsofta. Potem lahko uporabljaš vse IPv6 aplikacije (katerih ni ravno veliko), preko IPv6 tunnela. To je vse.
to vem, ampak hocem informacije z prve roke od tistega, ki je to ze sprobal, ne pa kaksne reference, kaj se tice instalacije ni problema v XP ipv6 install .....
Zgodovina sprememb…
- spremenila: StratOS ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IPv6 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 93713 (11728) | Klemen86 |
» | par osnovnih vprašanj o IPv6Oddelek: Omrežja in internet | 4860 (3879) | x.sci |
» | IPV6 Irc serverji ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18702 (13859) | UnderTaker_ |
» | ipv6 for g33k`s (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13132 (9688) | Kami |
» | IPV6 in WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 2684 (1976) | Tarzan |