Forum » Strojna oprema » Genie TV
Genie TV
daSKAn ::
Hja, spet jest s svojo kartico.
Kartica je zoltrix Genie TV in problem sledec;
ko berem navodila za usposobitv zvoka mi ni nic jasno, zato vas prosim, da tisti, ki imate to kartico da mi sporocite kako in iz kje pa do kam ste kaj povezali? Ali bom potreboval kasne dodatne kable in kje se jih lahko kupi?
Lepo podrobno, ker glih ne rulam na podrocju vijacenja in zeleznin.
Thx!!!
Kartica je zoltrix Genie TV in problem sledec;
ko berem navodila za usposobitv zvoka mi ni nic jasno, zato vas prosim, da tisti, ki imate to kartico da mi sporocite kako in iz kje pa do kam ste kaj povezali? Ali bom potreboval kasne dodatne kable in kje se jih lahko kupi?
Lepo podrobno, ker glih ne rulam na podrocju vijacenja in zeleznin.
Thx!!!
AngelOfDeath ::
kok se spomnim imajo vse tv kartice izhod za zvok ki ga priklopiš na zvočno (line-in).
dizel ::
Kabl, ki ga rabš, si ziher zraven dubu. je pa siv, približno 30 cm dolg in ima na obeh straneh priključke za 4 pine. Ena stran gre v tv tuner, sej je itak sam en priključek, druga stran pa v zvočno, zdej je odvisno kakšno maš, jst mam SB live Value in mam priključeno na AUX, lahko pa daš line-in. Potem pa sam še v Desktopu desno spodaj v Volume Control enablaj AUXilary ali line-in, pa bi mogl delat. Ma da dela. Če ne, vprašaj.
Najboljši so že padli mi pa se pogumno spotikamo naprej!
daSKAn ::
Kartico sm dobu mal rableno, pa tega kablcka ni blo zraven!
Zvocna je integrirana na maticni!
Na strani www.zoltrix.com/PUBLIC2/tvcard/GenieTV....
na strani 5 je shema te kartice.
In ker sm raj ziher, mi prosim razlozi na sliki!
Spodaj so tudi navodila ampak mi niso cist jasna, ampak jest mislm, da v mojem primeru pride 1 varjanta!
Kar racunalnik veliko uporabljam, ne bi rad da bi kej narobe zvezu in potem puff!
Thx!
Zvocna je integrirana na maticni!
Na strani www.zoltrix.com/PUBLIC2/tvcard/GenieTV....
na strani 5 je shema te kartice.
In ker sm raj ziher, mi prosim razlozi na sliki!
Spodaj so tudi navodila ampak mi niso cist jasna, ampak jest mislm, da v mojem primeru pride 1 varjanta!
Kar racunalnik veliko uporabljam, ne bi rad da bi kej narobe zvezu in potem puff!
Thx!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: daSKAn ()
dizel ::
Nimaš kabla...hmm Dej poglej, če ti gre s CD-roma, kak tak kabl venna zadnji strani, ker je isti in gre v zvočno. Služi pa za poslušanje audioCDjev.
Če tega ne rabš, dej ga izšteki iz CD-roma in ga prišteki na tuner, sej nimaš falit, če odpreš škatlo vidiš tuner in na voglu kartice ki gleda proti tebi s spodnje strani vidiš 2 priključka in ob enem pise AUDIO OUT.
Tist PDF na 5 strani so zunanji priključki, ti rabš na notranjega prklučt. Dej mal poglej, pa se slišmo.
Če tega ne rabš, dej ga izšteki iz CD-roma in ga prišteki na tuner, sej nimaš falit, če odpreš škatlo vidiš tuner in na voglu kartice ki gleda proti tebi s spodnje strani vidiš 2 priključka in ob enem pise AUDIO OUT.
Tist PDF na 5 strani so zunanji priključki, ti rabš na notranjega prklučt. Dej mal poglej, pa se slišmo.
Najboljši so že padli mi pa se pogumno spotikamo naprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27635 (14891) | psytoma |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18666 (11002) | sash69 |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8537 (5509) | Pyr0Beast |
» | RAdeon 9000 128 MB pro VIVO- slika na TV in zajem zvokaOddelek: Zvok in slika | 985 (832) | joeblack |
» | Ne slišm glasbenega cdjaOddelek: Pomoč in nasveti | 799 (688) | Aspirinix |