Forum » Omrežja in internet » Priklop ADSL?
Priklop ADSL?
fRiK0 ::
A mi znate povedat kok cajta traja od naočitve ADSL do pričetka uporabe? Kolk cajta rabjo siolovci da stvar spidenajo?
Lokacija Ljubljana Dravlje
Lokacija Ljubljana Dravlje
Hvala
LP Tadej
LP Tadej
Pithlit ::
Pa če ni že enih 10 threadov odprtih na to temo... dej mal pobrski... sicer pa ti ne ostane druzga ko do čičaš in počakaš tud če ti kdo reče 1 dan al pa 7 dni ne bodo prsli nč prej kakor majo sami namen...
Life is as complicated as we make it...
Tazga odgovora ne rabm k to je še huj kod use google... Če kdo zna približno povedat kok cajta al pa kok cajta so njemu delal naj prosm pove...
Hvala
LP Tadej
LP Tadej
Matek ::
Ja pa je čisto pravilen odgovor. Tem je že na tone odprtih, tudi FAQ je, zdej pa ne vem. Cajta majo 30 delovnih dni, ponavadi pridejo po tednu, dveh.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
PaJo ::
Tocno tko, stvar obicjano zlealizirajo v roku 10 dni, pa na to vprasanje je bilo ze dosti odgovorov, amapk ce se stvar razvije se naprej bom zaklenil.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
TylerDurden ::
5 delovnih dni, LJ moste, prejšnji teden, nisem nič težil, kar pršli so
Let\'s make some soap ...
sm čist pozabu na to temo sam da jih mal pohvalim v Pondelk sem dobu pogodbo nazaj podpisano i v SOBOTO +so mi zrihtal ADSl Sm kr ponosen nanje...
Hvala
LP Tadej
LP Tadej
W|ndKiller ::
Hmm, mene so tko rekoč mogl čakat, da so lahko prl prklopt, ker nism še meu nove mašine, tko da sm meu vse skupi v roku 5 dni zmotirano (seveda od prošnje za adsl, ki sem jo "vzel" preko telekoma;poklical na telekom pa req da bi rad meu adsl)...
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12185 (6353) | angus255 |
» | Čakanje na ADSL internetOddelek: Omrežja in internet | 2260 (1666) | SonGoku |
» | čakanje na priklop ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1347 (1104) | Microsoft |
» | priklop na ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2052 (1343) | fRiK0 |
» | VSI UPORABNIKI TELE-TVJA POZOR!!!!!!!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 19908 (13273) | MEDENA |