Forum » Omrežja in internet » čakanje na priklop ADSL
čakanje na priklop ADSL
wildstar ::
V siolovi akciji sem se odločil za nabavo ADSL. Podpisano pogodbo sem jim poslal v začetku prejšnjega tedna..... zanima me koliko časa ste čakali, da so vam vrnili en izvod pogodbe in priklopili ADSL.
Mimogrede mislim, da se je o tej temi že nmekaj pisalo, vendar je trenutno onemogočeno iskanje po temah iz preteklosti.
Hvala za odgovore!
Mimogrede mislim, da se je o tej temi že nmekaj pisalo, vendar je trenutno onemogočeno iskanje po temah iz preteklosti.
Hvala za odgovore!
Microsoft ::
080 1000 in se pozanimaj, kje so obstali.
Jst sm poslal pogodbo, aneks k pogodbi (za študente) in pa potrdilo o šolanju. Potem pa nič ni bilo, pa sem klical, pa je reku, da nimajo aneksa k pogodbi. :((
Pol sm pa poslal še tist aneks enkrat...
No, ko sem prvič naročeval to zadevo, mislim da so prišli v 14 dneh. Če se ne motim, na pogodbi nekje piše "... in bomo v roku ___ dni prišli na vaš dom...".
by Miha
Jst sm poslal pogodbo, aneks k pogodbi (za študente) in pa potrdilo o šolanju. Potem pa nič ni bilo, pa sem klical, pa je reku, da nimajo aneksa k pogodbi. :((
Pol sm pa poslal še tist aneks enkrat...
No, ko sem prvič naročeval to zadevo, mislim da so prišli v 14 dneh. Če se ne motim, na pogodbi nekje piše "... in bomo v roku ___ dni prišli na vaš dom...".
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
laibachnsk ::
Res je na pogodbi ti piše koliko časa moraš čakati.Meni je pisalo 14 dni pa so prišli 2 dni prej.
lepi joker ::
pogodbo sem poslal ,sam dobil čez 2 dni nazaj pogodbo od siola,naslednji dan pa mi je že telekomovec priklopil ADSL
digital II ::
pr men so se tut kr potrudl, rekl so slab mesec za beckup
pršli so pa v dobrem tednu...natančneje 9 dni z vikendom vmes..hehehe
ajde
pršli so pa v dobrem tednu...natančneje 9 dni z vikendom vmes..hehehe
ajde
ALIen23 ::
Jaz pa sem dal vlogo za adsl da mi odgovorijo če je pri meni sploh možen priklop ADSL!Pa je zdaj že ene 10 dni pa še NIČ! Mogoče ve kdo kakšna je kje pokritost z ADSL v okolici Ljutomera?!
Sami ::
Meni so rekli, da je čakanje od 10 pa do 30 delovnih dni, ker je akcija. Pršli so mi ga pa priklopt že po 7 dneh , carji so...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
krho ::
MEni so v soboto na telekomu ZAGOTOVILI, da je priklop možen. Podpišemo pogodbo. Danes dobim, obvestilo od SiOLa, da bo priklop možen konec leta.!!
Pa kdo se tukaj dela norca. Trije okoli mene imajo ADSL meni pa nekaj utrujajo...
Pa kdo se tukaj dela norca. Trije okoli mene imajo ADSL meni pa nekaj utrujajo...
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
ALIen23, hitrej je, če pokličeš 080 1000, rečeš, ka te zanima, pa ti TAKOJ rečejo da/ne. Večji problem jih je dobit čez dan, zato če bediš recimo ob takile uri pokliča, pa boš koj pršu na vrsto.
BTW, tudi če ti po telefonu rečejo, da je možen priklop, še ne pomeni, da bo delovalo. Saj pri meni je bilo tako, saj ko so prišli na kraj, so (smo) ugotovili, da je naša "gorska koča" predaleč od njihove postaje (vozlišča?) in da so kabli pretanki, zato signal ne "potegne" tako daleč... :(
Bom videl kako bo sedaj, po skoraj 2 letih, če je že kja boljše. Pravijo že tako, da "...poteka intenzivna izgradnja..." (mojga luleka ja). Upam, da se motim. ;)
by Miha
BTW, tudi če ti po telefonu rečejo, da je možen priklop, še ne pomeni, da bo delovalo. Saj pri meni je bilo tako, saj ko so prišli na kraj, so (smo) ugotovili, da je naša "gorska koča" predaleč od njihove postaje (vozlišča?) in da so kabli pretanki, zato signal ne "potegne" tako daleč... :(
Bom videl kako bo sedaj, po skoraj 2 letih, če je že kja boljše. Pravijo že tako, da "...poteka intenzivna izgradnja..." (mojga luleka ja). Upam, da se motim. ;)
by Miha
ALIen23 ::
JimiBtn: Ja saj ravno v tem je problem sem klical na omenjeno številko in mi ženska sama nekaj ni vedla pa da ja pa da naj raje dam vlogo itd...Zato sem šel kar na telekom in tam oddal vlogo za pridobitev ADSL in so i rekli da bojo njihovi dečki vse preverili kako in kaj tako da bo potem 100%, vendar še kar naprej čakam!
poklič na 080 1000, pa vpraši, do kam so pršli. Lahka, da jim kej manjka, da kej niso dobili, da ti nisi dobil kazga sporočila, da ....
Če hočeš administracijo dobit, moreš poklicat med 8:00 in 12:00, vsak delavnik. Pač, pokličeš na 080 1000, pa rečer, če te lahka zvežejo z administracijo pa tam pol težiš naprej...
by Miha
Če hočeš administracijo dobit, moreš poklicat med 8:00 in 12:00, vsak delavnik. Pač, pokličeš na 080 1000, pa rečer, če te lahka zvežejo z administracijo pa tam pol težiš naprej...
by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čakanje na ADSL internetOddelek: Omrežja in internet | 2256 (1662) | SonGoku |
» | Kako vršiti pritisk na Telekom in SiOL???Oddelek: Omrežja in internet | 2393 (1467) | Glavca |
» | Nekaj vprašanj o ADSL-uOddelek: Omrežja in internet | 1025 (719) | rc-car |
» | ADSL - Mnenja!Oddelek: Omrežja in internet | 2196 (1090) | Mlchk |
» | Nič več ADSLa?Oddelek: Omrežja in internet | 3015 (1784) | kleDo |