Forum » Omrežja in internet » T2 in wireless dostop do interneta
T2 in wireless dostop do interneta
janc33 ::
Hello,
potrebujem pomoč pri naslednji zadevi. Imam TL-WR1043nd wireless router in T2 optiko 10/10, ter sledeč problem. Namreč kadar se povežem na wireless omrežje mi po nekaj sekundah napiše dostop: le krajevno in posledično nimam interneta. Router sem nastavil ko piše v navodilih, konec koncev uporabljam enak router tudi v drugem stanovanju kjer dela vse normalno.
Veliko sem iskal in bral na forumih, kjer sem zasledil nekaj o T2 in statičnih IP-jih. Stvar je še bolj čudna, kadar se priklopim z drugim laptopom (asus) in stvar je veliko bolj stabilna po še vedno ne tako kot bi si želel. Na laptopu s katerim imam probleme sem že reinstaliral vse mogoče driverje, tako da res ne vem kaj bi lahko bilo, ali so nastavitve v routerju(t2 ip-ji) problematične al laptop sam?!
Hvala za pomoč!
lp
potrebujem pomoč pri naslednji zadevi. Imam TL-WR1043nd wireless router in T2 optiko 10/10, ter sledeč problem. Namreč kadar se povežem na wireless omrežje mi po nekaj sekundah napiše dostop: le krajevno in posledično nimam interneta. Router sem nastavil ko piše v navodilih, konec koncev uporabljam enak router tudi v drugem stanovanju kjer dela vse normalno.
Veliko sem iskal in bral na forumih, kjer sem zasledil nekaj o T2 in statičnih IP-jih. Stvar je še bolj čudna, kadar se priklopim z drugim laptopom (asus) in stvar je veliko bolj stabilna po še vedno ne tako kot bi si želel. Na laptopu s katerim imam probleme sem že reinstaliral vse mogoče driverje, tako da res ne vem kaj bi lahko bilo, ali so nastavitve v routerju(t2 ip-ji) problematične al laptop sam?!
Hvala za pomoč!
lp
janc33 ::
še nekaj, v windowsih mi pri dignosticiranju težave napiše, da ni povezave z routerjem in da naj resetiram router. Kar je zelo čudno saj mam na drugem laptopu istočasno normalno povezavo brez kakršnih koli težav.
A ve kdo za kaj se gre tuki?!
Hvala
A ve kdo za kaj se gre tuki?!
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z vzpostavljanjem Wi-Fi povezave na Windows 8 laptopuOddelek: Omrežja in internet | 5780 (4516) | znj_ |
» | Nenavaden časovno omejen upad dolvlečne hitrostiOddelek: Omrežja in internet | 3119 (2338) | čuhalev |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52316 (24066) | simone |
» | Čuden problem z nihanjem WIFIja - TL-WR1043NDOddelek: Omrežja in internet | 7197 (6028) | krop |
» | Prekinjanje povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1202 (959) | DeeCoy |