Forum » Pomoč in nasveti » GPS
GPS
turist1 ::
se kdo spozna na GPS naprave? recimo imaš GPS napravo, so kaksne omejitve kateri GPS "program"-navigator nanj instaliras??
na starem GPS je bil IGO8 pa bi rad zamenjal z drugim ker tu manjka neka datoteka in ne deluje normalno, je od starejsega kolega in potrebuje pomoč pri tem,...
katerega lahko instaliramo ? :/
na starem GPS je bil IGO8 pa bi rad zamenjal z drugim ker tu manjka neka datoteka in ne deluje normalno, je od starejsega kolega in potrebuje pomoč pri tem,...
katerega lahko instaliramo ? :/
JOKER ::
Hja, kako pa lahko pride do manjkajoče datoteke v napravi!?
Torej je to če prav razumem PNA naprava ... ja, da se zamenjat ampak ni to glih nekak najbolj simpl.
In kaj bi rad dal gor?
Navigon, Garmin, TomTom?
Rad bi ti povedal še to, da ima iGO najbolj ažurne karte od vseh!
Torej je to če prav razumem PNA naprava ... ja, da se zamenjat ampak ni to glih nekak najbolj simpl.
In kaj bi rad dal gor?
Navigon, Garmin, TomTom?
Rad bi ti povedal še to, da ima iGO najbolj ažurne karte od vseh!
- spremenilo: JOKER ()
ne vem, se ne odziva.. pritisnem reset, se restarta in ostane na zacetni strani modra piramida in ne gre dalje. sem vzel sd kartico ven je isto..
zbrise, ne vem lahko da je povezal usb in pc s napravo in kaj brisal iz PNA naprave ali pa iz sd kartice?
tako da ne vem ali je tezava na operacijskem sistemu na PNA napravi ali na aplikaciji za gps IGO?
ne vem mogoče stoji na zaetni modristrani s piramido ker sem v hiše, na balkonu je isto, mogoče bi moral na bolj odprto stopiti, a vseeno glavni meni se bi ze moral pokazati...
IGO najbolj azuren? nisem vedel..
imas kak nasvet na gps se ne spoznam najbolje... :(
zbrise, ne vem lahko da je povezal usb in pc s napravo in kaj brisal iz PNA naprave ali pa iz sd kartice?
tako da ne vem ali je tezava na operacijskem sistemu na PNA napravi ali na aplikaciji za gps IGO?
ne vem mogoče stoji na zaetni modristrani s piramido ker sem v hiše, na balkonu je isto, mogoče bi moral na bolj odprto stopiti, a vseeno glavni meni se bi ze moral pokazati...
IGO najbolj azuren? nisem vedel..
imas kak nasvet na gps se ne spoznam najbolje... :(
kaksen operacijski sitem pa potrebuje IGO? mobile PNA operating system? rad bi zbrisal vse na napravi in znova vse instaliral...
ne predstavljam si postopka kako izgleda instalacija..
ne predstavljam si postopka kako izgleda instalacija..
davoryn ::
Pozdravljeni!
Kupil sem si GPS napravo, katera podpira WIN CE 6.0 in me zanima, kje bi naštel razne software ? Katero navigacijo priporočate da si naložim?
Hvala za odg.
D.
Kupil sem si GPS napravo, katera podpira WIN CE 6.0 in me zanima, kje bi naštel razne software ? Katero navigacijo priporočate da si naložim?
Hvala za odg.
D.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera navigacija Garmin 760 ali Navigon 7110 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20131 (10977) | madmitch |
» | Navigacija NAVIGON (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 25464 (14594) | madmitch |
» | Kateri GPS za moje potrebe??Oddelek: Kaj kupiti | 1664 (1441) | pirlo |
» | Tomtom ali Garmin?Oddelek: Kaj kupiti | 5042 (4857) | OldSkul |
» | dlančnik za navigacijoOddelek: Mobilne tehnologije | 2474 (2368) | gregaster |