Forum » Pomoč in nasveti » avtomatično samo-prepisovanje in brisanje teksta
avtomatično samo-prepisovanje in brisanje teksta
slitkx ::
Zdravo.
Imam nadležen problem - v Win7 se mi zadnje dni dogaja, da se mi pri pisanju teksta naključno prepisujejo črke. Tipkam, pritisnem na naključno tipko, pa se mi pogosto samodejno kurzor prestavi na naključno mesto in "vmeša" v že napisano besedilo. Včasih pritisk na tipko tudi pobriše del tekstaK
Kak nasvet, kako odpraviti to težavo?
Imam nadležen problem - v Win7 se mi zadnje dni dogaja, da se mi pri pisanju teksta naključno prepisujejo črke. Tipkam, pritisnem na naključno tipko, pa se mi pogosto samodejno kurzor prestavi na naključno mesto in "vmeša" v že napisano besedilo. Včasih pritisk na tipko tudi pobriše del tekstaK
Kak nasvet, kako odpraviti to težavo?
zaj_tam ::
To se meni zadnje case dogaja ko tipkam na laptop in nisem navajen, da je touch pad vmes. Ga oplazim.
slitkx ::
Če bi šlo za touchpad, bi se mi dogajalo tudi v namenskih tekstovnih programih.
Tudi v Win programu za nastavitev tipkovnice ni težav. Presledek se je upošteval, ni mi preskakovalo drugam.
Tudi v Win programu za nastavitev tipkovnice ni težav. Presledek se je upošteval, ni mi preskakovalo drugam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slitkx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko gre monitor v "spanje" se ne "zbudi" večOddelek: Zvok in slika | 3742 (1406) | neocodexx |
» | Prevelika poraba rama?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3024 (2545) | Goran's Blog |
» | Zvok prekinja ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2632 (2488) | JOKER |
» | Ubuntu 10 live USB problemOddelek: Operacijski sistemi | 1916 (1523) | hokuto |
» | Izkušnje s ploščo Abit IC7Oddelek: Strojna oprema | 1138 (1024) | N-E-O |