Forum » Kaj kupiti » Kateri GPS za moje potrebe??
Kateri GPS za moje potrebe??
Blade` ::
V enem dnevu rabim recimo najt 10 naslovov in bi rad da mi GPS sam izračuna kako jih obdelati po vrsti po najkrajši poti oz najhitrejši poti. Če tema mogoče že obstaja se priporočam za link Opcija je tudi program za računalnik ali program + GPS sprejemnik, samostojna GPS naprava ali dlančnik + GPS, skratka karkoli samo da bi imel zgoraj omenjeno funkcijo.
roli ::
Jaz sem ravno včeraj dobil MSI SF200 GPS Sprejemnik (mimovrste.com) ib dlančnik HP IPAQ 214. Dlančnik je koštal 314EUR in sprejemnik 77EUR. Vse skupaj deluje z programom iGo 2008 odlično. Ima pa možnost tudi tega kar ti želiš. Če bi rad tudi dlančnik je to ena izmed možnosti. Če pa bi rad samo GPS navigacijo pa si raje nabavi kaki Garminov samostojni GPS te bo prišlo precej ceneje.
http://www.r00li.com
spyder ::
Garminovi GPS-i so zelo dobri...sam imam garmin nuvi 370 in ima praktično use....poglej malo tukaj: http://www.superstore.si/index.asp?bran...
sašon ::
Pri Garmin GPS napravah moraš paziti na to, da bo naprava podpirala vnos več VIA točk v ruto.
Nüvi serije 300 in pa 250, 200 tega ne podpirata - lahko vneseš končni cilj in samo eno vmesno (VIA) točko, kar bo za tvoje potrebe očitno premalo.
Več vmesnih točk lahko vneseš na nüvi serije 7xx - recimo tale.
Lp, Sašon
Nüvi serije 300 in pa 250, 200 tega ne podpirata - lahko vneseš končni cilj in samo eno vmesno (VIA) točko, kar bo za tvoje potrebe očitno premalo.
Več vmesnih točk lahko vneseš na nüvi serije 7xx - recimo tale.
Lp, Sašon
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sašon ()
gabl136 ::
Kaj pa TomTom navigacije? Kolikor sem gledal imajo za isto ceno več opreme, samo nikjer pa ne najdem te funkcije ki jo on rabi??!
pirlo ::
Jaz sem ravno včeraj dobil MSI SF200 GPS Sprejemnik (mimovrste.com) ib dlančnik HP IPAQ 214. Dlančnik je koštal 314EUR in sprejemnik 77EUR. Vse skupaj deluje z programom iGo 2008 odlično. Ima pa možnost tudi tega kar ti želiš. Če bi rad tudi dlančnik je to ena izmed možnosti. Če pa bi rad samo GPS navigacijo pa si raje nabavi kaki Garminov samostojni GPS te bo prišlo precej ceneje.
iGO 2008 lahko daš tudi na skoraj katerikoli pna (v tvojih besedah samostojni GPS) in pride še precej ceneje od garmina.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri GPS za v avto se splača kupit teh časih ?Oddelek: Kaj kupiti | 7433 (4672) | Kr_Edn |
» | GPS Naprava ali pc?Oddelek: Strojna oprema | 1411 (1201) | Karen |
» | Dlančnik + GPSOddelek: Kaj kupiti | 3445 (2951) | krneki0001 |
» | Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12409 (9099) | AtaStrumf |
» | dlančnik za navigacijoOddelek: Mobilne tehnologije | 2470 (2364) | gregaster |