Forum » Pomoč in nasveti » Kabelska telefonija
Kabelska telefonija
Davidoff ::
Pozdravljeni!
Ker sem nedavno menjal ponudnika internetnih storitev in s tem tudi telefonijo prenesel iz telekoma na Teleing, me zanima kako je s telefonskimi aparati. Do sedaj sem imel ISDN, me pa zanima kakšen telefon rabim da bo zadeva špilala. Mora bit kak poseben ali lahko gor priključim aparat za "navadno" analogno linijo? Prosim za pomoč. Ker do sedaj sprobano nič ne deluje...
Ker sem nedavno menjal ponudnika internetnih storitev in s tem tudi telefonijo prenesel iz telekoma na Teleing, me zanima kako je s telefonskimi aparati. Do sedaj sem imel ISDN, me pa zanima kakšen telefon rabim da bo zadeva špilala. Mora bit kak poseben ali lahko gor priključim aparat za "navadno" analogno linijo? Prosim za pomoč. Ker do sedaj sprobano nič ne deluje...
Pivo Laško vsak dan eno flaško!
zee ::
Navaden telefon bi moral delovati (vsaj na Siol-u in T-2 je temu tako).
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Davidoff ::
Sem zadevo malo prebral in je res navedeno da bi analogni telefoni morali delovat. Kar se pa tiče modema imam znamko Arris, ki ima dva vtiča za priklopit telefonsko linijo. Če pa vtaknem not kabel iz telefona se ne dogaja nič. Tema na LCD prikazovalniku tudi sama lučka na modemu namenjena za vtičnico "Phone1" se ne prižge. Zanima me kako je zadeva pravilno povezana. Možnost sem imel obdržat prejšnjo telefonsko številko in sem jo, se pravi da se vse dogaja preko kabelskega modema sedaj. Linija, ki sem jo imel preko telekoma ja v "zraku" al kako?
Pivo Laško vsak dan eno flaško!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Davidoff ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 xDSL (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 161950 (13817) | kixs |
» | povezava RJ11 vtičnice - pomoč prosimOddelek: Omrežja in internet | 13410 (3627) | wexor |
» | SIOL ali AMIS? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 22867 (16638) | Tydek |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19513 (8956) | Nejc Pintar |