Forum » Kaj kupiti » Zvočniki za laptop?
Zvočniki za laptop?
357M ::
Doma s PC sicer uporabljam Logitech Z-5500, na drugi lokaciji, kjer je v uporabi laptop, pa bi rabil nekaj kar bi nadomestilo boge boge zvočnike laptopa.... Iščem nekaj v rangu 30€ - 40€ max. Toliko, da lahko predvajam zvok, brez da mi vse škrta zraven.... Youtube, glasba, kak film in igra mogoče, pogovori preko Messengerja itd. Laptop se načeloma ne prenaša veliko, pa tudi sicer bi bili zvočniki več ali manj stacionarni. Kaj se v tem cenovnem rangu najbolj splača? Zanimajo me predvsem stereo 2.0 ali pogojno 2.1 sistemi, čeprav predvidevam, da se za ta omejen denar dobi boljšo kvaliteto, če vzamem kar 2.0...
Hvala!
Hvala!
mr1two ::
Nisem ravno expert v področju avdio tehnologije, ampak za feeling se mi zdi, da je naveza 2.1 boljša kot 2.0. Všeč mi je, če imaš poleg še malo bass efekta in pri dveh zvočnikih za to ceno ni nujno, da bo le ta prisoten.
Tile ne izgledajo slabo
Tile ne izgledajo slabo
Hvala za predlog, razlog zakaj sem omenil, da preferiram 2.0 je predvesem v tem, da naj bi veljalo nekako tako, da pri 2.0 (za omejen denar) vsaj tista dva delata kolikor toliko kot bi morala, ce se odlocis za 2.1 pa naj bi vsi trije bolj na pol :) Odločitev naj bi bila torej med kvantiteto in kvaliteto in se nekako nagibam k slednji (in cca 30EUR), razen seveda če se da za do max 40EUR dobiti kaj boljšega...
Še kak predlog? Hvala!
Še kak predlog? Hvala!
Sranje, še vedno se nisem odločil, nesposobni prodajalci v trgovinah tipa Big Bang itd pa mi kot ponavadi niso bili v nobeno pomoč... kar bruha se mi, ko poslušam kako mi hočejo nekaj uturiti, samo da prodajo, ali pa sploh nimajo pojma in kar nekaj nakladajo. Če ima kdo slučajno še kak predlog, sicer obupam...
PS: En prodajalec mi je svetoval naj definitivno vzamem Logitech S-220, češ da boljšega za do 30-40EUR ne bom dobil, meni pa se ne dopade ne zvok, ne izgled :/ Je to res?
PS: En prodajalec mi je svetoval naj definitivno vzamem Logitech S-220, češ da boljšega za do 30-40EUR ne bom dobil, meni pa se ne dopade ne zvok, ne izgled :/ Je to res?
oemdzi ::
Nevem jaz bi vzel te katere ti je predlagal fructal_jabolcnik . Jaz imam sicer logitech 2.1 x230 in sem zelo zadovoljen, cisti zvok + soliden bas, je pa res da ni nek presezek, vendar velik boljse kot navadi 2.0.
mr1two ::
Za tak denar mislim da je to to.
Sam imam ene sistemce 5.1 že kakih 6-7 let, creative inspire 5300. Pa sem zadovoln z njimi, niso nek presežek, ma kr dosti vredu se jih sliši, stali so pa takrat cca. 100 eur.
Če pa želiš imeti nekaj konkretnega, je treba seči malo globje v žep
LP
Sam imam ene sistemce 5.1 že kakih 6-7 let, creative inspire 5300. Pa sem zadovoln z njimi, niso nek presežek, ma kr dosti vredu se jih sliši, stali so pa takrat cca. 100 eur.
LP
LP
Saj sem... in sicer pred leti Z-5500 :) A mi ne pade na pamet, da tudi na drugi, začasni lokaciji kupujem kaj takega... Rad bi le, da je poslušljivo (a je to beseda?) in vredno svojega denarja, kake pretirane moči pa itak ne rabim, saj glede na povprečno starost prebivalcev bloka kaj takega itak ne bi bilo priporočljivo. Hej Brigade lahko še vedno spuščam doma na 505 watt RMS... do daske seveda, da se cela Šiška trese ;)
retron ::
http://www.mimovrste.com/artikel/121004...
Te ko sm prvič uzrl pred kratkim v Big Bangu sem si želel kupiti takoj tam in takrat.
Imam Z4 doma, in tile so kot neki miniaturni Z4 :)
Prepričan sem da zadostujejo za to kar iščeš, obstaja tudi cenejša verzija brez subwooferja za 20EUR (v Big Bangu).
Te ko sm prvič uzrl pred kratkim v Big Bangu sem si želel kupiti takoj tam in takrat.
Imam Z4 doma, in tile so kot neki miniaturni Z4 :)
Prepričan sem da zadostujejo za to kar iščeš, obstaja tudi cenejša verzija brez subwooferja za 20EUR (v Big Bangu).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere zvočnike za TVOddelek: Kaj kupiti | 1825 (1405) | grašek |
» | [2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 89988 (42463) | staher |
» | Zvočniki 5.1 ali 2.1Oddelek: Kaj kupiti | 3074 (2785) | Robi :P |
» | kvalitetni 2.1 zvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 2006 (1845) | charlotte |
» | Nova anketa: kakšna konfiguracija zvočnikov je priklopljena na vaš primarni računalni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8284 (6579) | Blum |