Forum » Kaj kupiti » Miele ali LG pralni stroj
Miele ali LG pralni stroj
Okapi ::
IMHO ne. Miele je za tiste, ki imajo dovolj denarja, da jih ne zanima razmerje med ceno in zmogljivostjo oziroma kakovostjo.
O.
O.
mig001 ::
IMHO absolutno ja, če več pereš. Kupil par mesecev nazaj, 1200 EUR od katerih dobil 100 EUR nazaj v bonih - Big Bang. Težek kot svinec, skoraj neslišen, odlično opere, 10 let garancije (v ceni aparata). Naj bi bili narejeni za cca 20 let dela. Boj brat je iz stroke in ko je videl kako je narejeno je samo še Miele.
LuiIII ::
Pri nas doma smo imeli Miele pralni stroj 35 let. Aja pa 8 članska družina smo bili. Menjavala se je pumpa in pa tesnila. Sesalec pa po 40-ih letih še vedno dela.
Samo za enega Mielete dobim 3 LG-je, ki perejo enako dobro. In jih lahko menjam na 7 let in bom imel čez 15 let najnovejši pralni stroj, ti boš imel pa 15 let starega.
O.
O.
LuiIII ::
Ja in vsakih sedem let se zgodi revolucija v pralni tehnologiji. Ok ne rečem, da niso morda bolj energetsko učinkoviti, ampak gotovo je energetski footprint izdelave dveh dodatnih strojev večji kot prihranek.
Boli mene za footprint Jaz bi rad imel najnovejšo tehnologijo - touch screen LCD, fuzzy logic, 1600 obratov centrifuge, A++ varčnost ... Kaj od tega imajo 15 ali 20 let stari Mieleti? In v prihodnosti voice control, wi-fi in kdo bi vedel, kaj se bodo še spomnili pri LG-ju čez 15 let. Kaj od tega imajo današnji Mieleti?
Saj ne rečem, kakšnega čudežnega napredka ni in tudi z 20 let starim pralnim strojem se da lepo prati, ampak če lahko izbiram, imam za isti denar vseeno raje najnovejšega LG-ja kot 15 let starega Mielete.
O.
Saj ne rečem, kakšnega čudežnega napredka ni in tudi z 20 let starim pralnim strojem se da lepo prati, ampak če lahko izbiram, imam za isti denar vseeno raje najnovejšega LG-ja kot 15 let starega Mielete.
O.
mig001 ::
privat firma, brez kompromisov glede kvalitete v svetu kjer drugi nižajo stroške z vgradnjo čim cenejših delov. Zadnje, kar bi hotel je pralni stroj v garanciji in na servisu z dvema majhnima otrokoma doma. Raje Miele.
http://www.washingmachineadvisor.com/mi...
http://www.washingmachineadvisor.com/mi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri sušilni stroj kupiti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 59996 (70) | Magic1 |
» | Kateri pralni stroj (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Loža | 206607 (4664) | eEdbM |
» | Miele W1 Classic pralni strojOddelek: Loža | 7469 (6675) | 737 |
» | So Candy dobri pralni stroji? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28873 (17103) | Hanzi77 |
» | Bosch najslabši gospodinjski aparati (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24425 (21521) | Nummy |