Forum » Pomoč in nasveti » Integrirana zvočna - ne dela
Integrirana zvočna - ne dela
ST-777 ::
Integrirana zvočna z Realtek zvočnim vmesnikom na Gygabyte matični plošči GA-P35C-DS3R ne daje zvoka. Na compu imam nameščen XP-pro.
V upravitelju naprav vidim pod Sound klicaj pri Realtek HDA.
Sem poskušal Realtek odstraniti, ni uspelo. Sem poskušal Realtek ponovno namestiti z Realtek_R237, ni uspelo. V biosu nikjer ne vidim, da bi bila kje prikazana zvočna kartica. Ponovno sem zagnal comp, pritisnil tipko F8, da pridem v safe mode in od tam odstranim stari Realtek HDA, pa comp niti po preteku četrt ure časa ne pride v safe mode.
Prej sem uporabljal ločeno zvočno kartico, ker pa je odpovedala, bi rad uporabil integrirano. Ima kdo kakšno idejo, kako usposobim integrirano zvočno?
V upravitelju naprav vidim pod Sound klicaj pri Realtek HDA.
Sem poskušal Realtek odstraniti, ni uspelo. Sem poskušal Realtek ponovno namestiti z Realtek_R237, ni uspelo. V biosu nikjer ne vidim, da bi bila kje prikazana zvočna kartica. Ponovno sem zagnal comp, pritisnil tipko F8, da pridem v safe mode in od tam odstranim stari Realtek HDA, pa comp niti po preteku četrt ure časa ne pride v safe mode.
Prej sem uporabljal ločeno zvočno kartico, ker pa je odpovedala, bi rad uporabil integrirano. Ima kdo kakšno idejo, kako usposobim integrirano zvočno?
miranpozar ::
Posodobi driverje, zdaj je zunaj že vsaj verzija 2.52, če ne celo več.
Sicer pa zna biti deinštalacija Realtek driverjev pravi PainInTheAss!
Sicer pa zna biti deinštalacija Realtek driverjev pravi PainInTheAss!
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6870 (4579) | Mikec17 |
» | Windows XP - datotekeOddelek: Operacijski sistemi | 777 (610) | Riff |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18779 (11115) | sash69 |
» | Dilema! Vista ali xp za igre! Velik blo napisan sam vseen rabim pomoč!Oddelek: Operacijski sistemi | 2367 (1699) | nina__ |
» | Optični kabel in 5.1 zvokOddelek: Zvok in slika | 5082 (4411) | shark_nm |