Forum » Omrežja in internet » Hitrost prenosa pri Linksys WRT54GL?
Hitrost prenosa pri Linksys WRT54GL?
Bias ::
Pozdravljeni,
imam Linksys WRT54GL v1.1, ter optiko 20/20, pa me zanima je hitrost prenosa wireless na moj laptop počasnejša kot bi bila v kolikor bi imel laptop z ruterjem povezan s kablom?
imam Linksys WRT54GL v1.1, ter optiko 20/20, pa me zanima je hitrost prenosa wireless na moj laptop počasnejša kot bi bila v kolikor bi imel laptop z ruterjem povezan s kablom?
OmegaBlue ::
WiFi (802.11g seveda) ima nekako navišjo praktično hitrost prenosa okoli 22Mbit. Hitrost prenosa z interneta ne bi smela bit počasnejša v kolikor imaš dober signal, prenos preko lokalne mreže je pa seveda počasnejši kot preko kabla.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Senitel ::
20/20 zna bit že zlo na meji za 802.11g, če obremeniš tako download kot upload. Sicer pa kaj te stane, če preizkusiš?
Bias ::
Sem naredil test v kolikor si mislil na npr. speed test.
Ne vem zakaj sem mislil, da naj bi bil prenos wireless slabši od prenosa po kablu...kot zgleda je vse ok, in ni pomembno ali eno ali drugo.
Ne vem zakaj sem mislil, da naj bi bil prenos wireless slabši od prenosa po kablu...kot zgleda je vse ok, in ni pomembno ali eno ali drugo.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ROUTER za cim večjo hitrostjo prenosa (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22029 (16230) | broken/link |
» | NAS ds212j hitrost prenosa! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9883 (8915) | BlaY0 |
» | hitrost prenosa podatkov preko wireless-aOddelek: Strojna oprema | 3653 (3496) | Zvezdica27 |
» | Kako najbolje izboljšati signal med routerjem wrv200 in mrežnim usb wusb54gr?Oddelek: Omrežja in internet | 1869 (1714) | kinca |
» | ASUS wl-500g DeluxeOddelek: Pomoč in nasveti | 962 (962) | Scorpia |