Forum » Pomoč in nasveti » Wireless ne dela kot bi moral
Wireless ne dela kot bi moral
bmwfan ::
pozdravljeni, včeraj sem kupil novu ruter ki ima se še lahko brezžično uporablja internet, problem nastane ko se 2 prenosnika povežeta na internet nastane "preobremenitev" in na nobenem ne dela nternet (uporabljata se samo za brskanje po internetu) polek pa sta povezana še 2 hišna računalnika na kabele.
ruter paje tale:
naredil sem vse kod je pisalo v navodilih, pa nevem kje je napaka. Internetno povezavo pa imam 6 Mbps / 1 Mbps. LP.
ruter paje tale:
naredil sem vse kod je pisalo v navodilih, pa nevem kje je napaka. Internetno povezavo pa imam 6 Mbps / 1 Mbps. LP.
- spremenil: bluefish ()
misek ::
A samo eden prenosnik pa dela? Kaj pa fiksna računalnika sta lahko sočasno priključena in normalno delujeta?
bmwfan ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569936 (6765) | c23po |
» | T2 ponudnik in domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 4080 (2758) | MrStein |
» | Router TP-Link TL-WR740N kot switchOddelek: Omrežja in internet | 3434 (2469) | SeMiNeSanja |
» | Internet mi deluje počasiOddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (1172) | Fadil |
» | Postavitev mreže z dvema routerjemaOddelek: Omrežja in internet | 3891 (3365) | NeMeTko |