» »

Pingi pr igricah preveliki

Pingi pr igricah preveliki

shock ::

Ko sem si dal Dr TCP in rasppoe so mi pingi tam okol 130 prej 40. A se komu sajna kake nastavitve je treba naštimat pr Dr TCP da bi mi delalo hitreje?

Hux ::

ti rejsi povej kaj si spremenil

za 1Mbit hitrost je naštimano vse po defult. MTU 1492, TTL 128, MAX Duplicate ACKs 2, TCP Recieve Window 256960,vse ostale je default.

Zakaj pretiravas tak fejst z reciwe windowsem? Ni dobro ce je premali in tudi ne ce je prevlki. Ce ces vedet zakaj je ping taki prvo zacni trackat server do katerega mas probleme.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hux ()

Hmmm se mi zdi čudno ker je ta velikost pravkar za mojo povezavo oz sem nekje na internet strani bil program ki ti izračuna primarne nastavitve kao. Samo si mogu napisat kaj imaš za povezavo itd.

te velikost presega enih 5x priporoceno vrednost za 2Mbit povezavo kajsele 1Mbit.
17424 je cisto optimizirano za 1Mbit kar je tudi istocasno default v RASppoe clientu.

Izvedi no tracert do enega servera da vidim.

c:\tracert xxx.xx.xx.x

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hux ()

Binji ::

Ki pa to sploh nastavljas? Sm pregledu vse pa ne najdem
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Polde ::

Sem imel iste probleme z raspppoe pol sem pa obupu pa sem kr na XP clientu rula.
Ni da ni!!!

te pa odstani rASPPOE pa se enkrat namesti brez da kaj mrdas. Edio reciwe windows bo treba dati rocno na 17424 menda.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velik ping

Oddelek: Igre
7985 (892) nikooo
»

cFos pppoe driver

Oddelek: Omrežja in internet
111200 (1035) BaRtMaN
»

Adsl vprašanja

332390 (1834) Vrvy
»

ADSL preko domače mreže in problem pri odpiranju nekaterih internet strani

91289 (1143) nicjasno
»

ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

60735822 (18904) RedOS

Več podobnih tem