Forum » Mobilne tehnologije » Iz garancije dobim nazaj se vedno pokvarjen aparat
Iz garancije dobim nazaj se vedno pokvarjen aparat
Ashrack ::
Nesel od mame SE VIVAZ v garancijo saj se kar sam od sebe obcasno resetira. Po dveh tednih cakanja me poklicejo in recejo da je aparat popravlje. Pridem tja vidim da so zamenjali skoraj cel telefon razen ohisja ter baterije.
Ampak ko pridem domov in ga uporabljam 10 min se mi spet ponovno resetira.
V torek ga nameravam nesti nazaj v AimHigh ampak ne bi rad bi spet brez telefona dolg dolgo.
Obstaja kaksni pravni akt ki pove da ce dobis nazaj se vedno pokvarjen aparat da ti ga morajo takoj popraviti ali pa vrniti kupnino?
Ampak ko pridem domov in ga uporabljam 10 min se mi spet ponovno resetira.
V torek ga nameravam nesti nazaj v AimHigh ampak ne bi rad bi spet brez telefona dolg dolgo.
Obstaja kaksni pravni akt ki pove da ce dobis nazaj se vedno pokvarjen aparat da ti ga morajo takoj popraviti ali pa vrniti kupnino?
....
- spremenilo: Ashrack ()
Furbo ::
Nesi nazaj, naj ti zapišejo da gre za isto napako. Po 45 dneh popravljanja ene in iste napake ti pripada nov aparat ali vračilo celotne kupnine, kar ti izbereš.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Ashrack ::
Da vidim ce pravilno razumem.
Sedaj so imeli aparat pri sebi 14dni od 45tih. V torek ko ga nesem nazaj bo pa zacel teci 15dan od 45 itd?
Ce je to res, potem je najbolje da jim ze danes posljem email in bi ta rok moral teci ze danes. Imam prav?
Sedaj so imeli aparat pri sebi 14dni od 45tih. V torek ko ga nesem nazaj bo pa zacel teci 15dan od 45 itd?
Ce je to res, potem je najbolje da jim ze danes posljem email in bi ta rok moral teci ze danes. Imam prav?
....
Yoni ::
Ne. 45 dni mora preteči naenkrat. Velikokrat se zgodi, da ti 44 dan pošljejo nazaj pokvarjen aparat.
Ko se začne taka jeba z garancijskimi popravili je pomoje najboljše bit svinja, prodat telefon na bolhi brez kakršnekoli omembe napake, in kupit drug telefon.
Ko se začne taka jeba z garancijskimi popravili je pomoje najboljše bit svinja, prodat telefon na bolhi brez kakršnekoli omembe napake, in kupit drug telefon.
Da vidim ce pravilno razumem.
Razumeš pravilno, zadnji tvoj stavek pa ne drži, aparat mora biti na servisu.
Ne. 45 dni mora preteči naenkrat. Velikokrat se zgodi, da ti 44 dan pošljejo nazaj pokvarjen aparat.
Ti pa raje bolje naštudiraj zakon, ne pa da nateguješ kupce. Pač neseš nazaj zadevo še za tisti zadnji dan, pa je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
JOKER ::
Mislim, da lahko nekdo poda takšen komentar!!
Zato pa ima oglasnik bolha takšno slabo luč, zaradi takšnih kot si ti in nategovanje priporočaš tudi drugim, mislim ....
Postavi se v kožo kupca, ki ga nekdo tako "nategne".
Na servisu je tako .... podi prijazen ... dobro se z dobrim vrača in lepa beseda lepo mesto najde in ne takoj se delat frajerja, čeprav imaš zato zakonsko podlago.
yoni, ne bit bedak no
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
Bolje čistun, kot pa vrhunski bedak, ki ne pozna svojih osnovnih pravic, zna pa nategovat druge.
Yoni ::
Jebiga. Če dam neko stvar na servis, jo dobim nazaj in se bo ta napaka pojavila ponovno, jo bom poskušal čimprej prodat. Večina drugih pravtako. Tisti ki ostanejo pa najprej na polno moralizirajo, na koncu bi pa naredili enako.
Če bi ti avto v garancijskem obdobju trikrat zaribal, bi ga tudi najbrž hotel prodat po čimhitrejšem postopku.
Če bi ti avto v garancijskem obdobju trikrat zaribal, bi ga tudi najbrž hotel prodat po čimhitrejšem postopku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yoni ()
JOKER ::
Yoni, ne da moraliziram ... itd.
Dejansko ne maram takšnih kot si ti, da želiš ljudi nategnit, če bi pa kdo tebe bi bil pa užaljen ... itd.
Mimogrede: prodajam in kupujem na eBayu in imam po ogromnih prodajah še vedno 100% feedback, potem sem res čistun in tega se držim tudi ko kaj prodajam na bolhi, čeprav ljudje z istim mišlenjem kot si ti kvarijo kvaliteto oglasnika.
Na eBayu ti ne bi posloval dolgo, ker bi te po hitrem postopku odstranli.
Brez zamere, ampak ne podpiram in sem se moral oglasit. Vidim pa, da je večina ljudi istega mišlenja.
Lp
Dejansko ne maram takšnih kot si ti, da želiš ljudi nategnit, če bi pa kdo tebe bi bil pa užaljen ... itd.
Mimogrede: prodajam in kupujem na eBayu in imam po ogromnih prodajah še vedno 100% feedback, potem sem res čistun in tega se držim tudi ko kaj prodajam na bolhi, čeprav ljudje z istim mišlenjem kot si ti kvarijo kvaliteto oglasnika.
Na eBayu ti ne bi posloval dolgo, ker bi te po hitrem postopku odstranli.
Brez zamere, ampak ne podpiram in sem se moral oglasit. Vidim pa, da je večina ljudi istega mišlenja.
Lp
Sem rekel, da sem že koga nategnil? Nisem. Nobenega nisem nategnil, upam da mi tudi nobenega ne bo treba(razen kake hude bejbe), pa upam, da ne bo tudi nikoli imel problemo z garancijo. Poznam pa kar nekaj primerov, ko so bili ljudje tako nategnjeni.
Jebiga. Če dam neko stvar na servis, jo dobim nazaj in se bo ta napaka pojavila ponovno, jo bom poskušal čimprej prodat. Večina drugih pravtako. Tisti ki ostanejo pa najprej na polno moralizirajo, na koncu bi pa naredili enako.
Ne in ne. Zakaj bi prodajal po slabi ceni in se morda še ubadal s kupcem, če lahko nesem še 1x na servis in dobim nazaj polno ceno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija pri simobilu za AlcatelOddelek: Mobilne tehnologije | 5127 (4264) | Invictus |
» | Garancija - 45 dni čakanja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13972 (12386) | k4vz0024 |
» | Rok garancije (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12965 (10083) | solatko |
» | GSM na servis- trdijo da je bil zmočen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22229 (19256) | amigo_no1 |
» | za tiste ki imate nokije-servisOddelek: Pomoč in nasveti | 1438 (1137) | markk1 |